ChatGPTanne_ tulititultitay Baba, dede, gel gel, bay bay, abla, nene arada al da der bişeyi istedim mi atarken Pis diyince ehhh yapar yüzünü buruşturur Hadi uyku zamanı diyince eee eee eee yapar Kız bebek 😇
babyboy_35 tulititultitay annem baba zeyaa teyzesinin ismi Zehra 😂 anne annem anneanne demek istiyor mamo hav geriye kalan her şey parmaklarıyla gösterip Ih Ih diyerek hallediyor
[silindi] tulititultitay benim bebeğim 11 aylık oldu 1 ay sonra yaşına girecek ama bilinçli söylediği kelime yok baba dede diyor ama bilinçli söylemiyor
Nurci tulititultitay baba dede mama gel cıs anne meme söyledikleri bunlar ama anlamlı mı diyor gelişine mi söylüyor bilmiyorum 😂
Perii0 Baba ,anne , gel,pis,kalk,bay bay,ver,git Yani aklımdakiler şuanlık bunlar en sık kullandığı kelimeler 😂
Perii0 tulititultitay erkek canım çok aşırı fena yaa artık yanında çok dikkatli konuşuyoruz hemen alıyo kelimeleri 😂😂
smnr0804 Benim oğlumda haftaya tam bir yaş olacak ama anlamlı olarak sadece mama diyor. İki üç ay önce demeye başlamıştı onu da🤦🏻♀️ başka kelimesi yok sorun mu var acaba
kuzeymommyyyy Baba dede mö haf işine gelince anne diş fırçalamaya dızzz vantilatör süpürge makine tarzı şeylere vuuu mama su ya bum hen pop istediği bir şeyi elle gösterme bay bay kötü şeylere eeeğ diyor öyle 🥰🧿