simseklivekalpli Tercihen bitmiş ya da mini dizi, vıcık vıcık aşk olmayan, polisiye, gerilim, Gizem, korku, cinayet vs olabilir. yani romantik, kurgu, macera ve Kore olmasın yeter gibi şimdilik hastane falan da olur 🤣 Önerileri bekliyorum🥲🥲
CuteBadesMama simseklivekalpli Netflix değilde TV+’da Poker Face var çok güzel sarıyor. Üstte kalsın.
defnesmom3 simseklivekalpli Ragnarok -The umbrella academy ( Şemsiye Akademisi) İkisi de efsane güzel zaten fantastik dizi içinde dediğin şeylerden var aşırı beğeniyorum
rachelgreen_ simseklivekalpli canavarlar serisine bakabilirsiniz yaşanmış hikaye gerilim ve cinayet temalı
simseklivekalpli CuteBadesMama teşekkür ederim, tv+ yok ama bir bakayım sarar gibiyse onu da alırız alıştık her ay boşa para vermeye 🤣
CuteBadesMama simseklivekalpli izlediklerimden bakıp geldim, The Queen’s Gambit Pera Palas’ta Gece Yarısı Rise of Empires: Ottoman Yakamoz S-245 Lupin Bunlarda güzel 🌸
Ygmr1510 simseklivekalpli hayır türk değil yabancı ters köşe yapan bir dizi sadece tek sıkıntısı cinsellik çok fazla var ben o kısımları sardırarak izledim dizi genel olarak çok güzeldi