Merhaba 2 ay 7 günlük bebeğim var doğumdan 1. Ayına kadar silikon uç ile emmek zorunda kaldı. Maalesef göğüsümün ucu olmadığı için hastane silikon uç ile ilk emzirme yaptı aslında uğraşsalardı bebeğim gayet güzel emiyordu. 3 kere mastit oldum ve hepsi ard arda haftalarda oldu bu süre boyunca sütümden sürekli iltihap aktı ve doktor emziremezsin dedi. Bu arada silikon uç göğüsümün ucunu vakumlattığı için paramparça oldu. Etleri kopuyordu siz düşünün. İyileşmeden emzirme dedi doktor. Mecburen mamaya başladık. Mastitim ve göğüsümün ucu geçince emzirmeye başladım ama yine silikon uçla. Bir gün deyeyim dedim ve eşimin yardımıyla kendi göğüsümün ucunu aldı çocuğumuz. Şöyle bir soru var. İlk başta gelen coşkulu süt bitince asla emmek istemiyor. Bir göğüsten diğer göğüse geçirdiğim zaman kabul etmiyor. Yine aynı şekilde coşkulu süt bitince kendimi gerip vızırdamaya başlıyor. Bunu nasıl yenebilirim. Çocuğum beni emsin çok istiyorum sütüm yetmiyor mama her beslenme sonrası vermek zorunda kalıyorum ama emdikçe sütüm çoğalacak bunu da biliyorum. Aranızda deneyimli birileri varsa yardımcı olur musunuz?