yasemin0000 Kızlar oğlum 5,5 aylık gün geçtikçe her uykuya emerek dalıyor yerine bırakınca uyanıyor. Önceden bırakınca uyurdu yerinde şimdi memeyi çektiğim an uyanıyor ben yanına yatsam her zaman mümkün olmuyor. Ne yapacağım
mommyboy yasemin0000 benimde bebeğim emerek uyuyor bıraktığımda kıpırdanır dalmazsa yada uyusa bile uyku arkadaşını koyuyorum yanına ve emzik isterse veriyorum. Öylede deneyebilirsiniz 3 aylık olcaz. Şuan böyle tabi değişmezse
saremomm_ yasemin0000 6 aylık kızım genel de oda memede uyuyor dalınca çekiyorum ben beşiğe koyuyorum,uyanır gibi olursa sallıyorum biraz Beşiğe koyarken önce bacaklarını sonra başını yavaşça bırakın sarsmadan yani yardımcı olur belki 🥲
ayisit yasemin0000 yani yapabilirseniz gece emerek uyutmayın, 17 aylık kızım hala emerek uyuyor bıraktıramıyorum çok pişmanım alıştırdığım için 🥲
sena68 6 aylik erkek bebek aynı durumdayım su an bile memede uyuyor 20 dk oldu hafif cekeyim diyorum diliyle yapışıyor ne yapcam şaşırdım
yasemin0000 mommyboy emzik emmiyor uyku arkadaşı beni seçti sanırım 🤦🏽♀️ yanına yatarsam öyle uyuyo sadece
mommyboy yasemin0000 kendi kokunuzu geçirdiğiniz bişey de koyabilirsiniz bazen tişörtümü koyardım yada göğüs pedimi :)) yanında nasıl yatarak uyutuyorsunuz bende deneyim çok özlüyorum:)))