sevimiko Bebeğiniz kaçıncı ayında emeklemeye başladı ve nasıl desteklediniz benim kızım 9 aylık ve emeklemiyor oyuncak koyuyorum önüne sürünüyor sonra ağlıyor onu direk kucağımıza almamızı istiyor kolay yolu seçiyor ne yapabilirim bu durumda
seyma0661 sevimiko doktorum her çocuk emekleyecek değil demişti gerçi bizimki daha 4.5 aylık ama totosunu kaldırıp sürünüyor bilmiyorum emekler mi
sevimiko organikirmik emeklemeyince çevremdekiler niye emeklemiyor diye baskı yapıyorlar bana gelişiminde problem mi var yemek mi vermiyorsun kemiklerimş güçsüz diye yorum yapıp dıruyorlar
aysebb sevimiko Saçmalık 😏 Emekleyecek diye birşey yok emeklemeyebilir veya daha sonra emekleyecektir hepsi normal. Benim kızım 7,5 aylıkken emekliyordu fakat normali yok bunun yani değişiyor
umurumdabiledegil sevimiko hiç alakası yok kızım 10 aylıkken emekledi şu an 11 aylık tutunup ayağa kalkıyor
organikirmik sevimiko evet aç bırakıyorum boş zamanlarımda da mendil sattırıyorum dersiniz. Ne alakaymış kemiklerle yav
yasemin24_ sevimiko hiç takma banada aynısını dedi ben tınlamadım 12 aylık ken emeklidi 14 yada15 aylıkken yürüdü benim kızım