papatyam-34 eses123 Ben bir kere aldım hem çok fazla kanadı hemde 1-2 gün içinde çıkmaya başladı anında sertleşiyor erkeklerin sakalı gibi oluyor 🥲
babygirlandcatmom eses123 ben venus marka kullanıyorum jileti ve aldıktan sonra at kılı fırçası ile tarayıp bolca nemlendiriyorum duşta aldıktan sonra peeling yapıyorum bacaklarım pamuk gibi
mariagamze babygirlandcatmom at kılı fırça ve peeling olarak hangi markayi kullanıyorsunuz ve de almak istiyorum
mystery00 eses123 lazere gitmeden önce hep jiletle alırdım kolayıma geldiği için ama hem 2 günde çıkıyo hem erkek gibi çıkıyo batıkda oluyo hiç girme o işe boşverr imkanın varsa lazere git kurtul
Dfncgdm2022 eses123 eger ateslıye (alex cıhazı) gıdersen kokten bıter canım bılgın olsun buz lazer sadece kıl koklerını uyutur
hazale966 eses123 ben buz lazere gittim zamanında biraz çıkıyor çıkanları jiletliyorum ama öyle çok ve kötü görüntü olmuyor zaten seyrek kıllarım benim. Ama hiç jilet vurmadıysanız jilet vurursanız erkek gibi çıkar tabi
vecihi eses123 hemen çıkıyor. Epilatör veya ağda en iyisi. Onlar da uzamayınca tam verim sağlamıyor. Nedir bu çilemizzzz
mehmet_han Ben lazer yaptırdım fazla kalmadı arada bir jiletlerim. Jiletin kalitesi kil yapısını etkiliyor bence
Birprensannesii__ eses123 Asla kullanmam ertesi günü çıkmaya başlıyor batık oluşuyor kanıyor gürleşip daha kalın çıkıyor çıkarken kaşıntı oluyor en kötü yöntem
Dfncgdm2022 Birprensannesii__ ateşliye girdim canım (alex) kıl koklerını yakıyor buz lazer sadece kıl koklerını uyutur hemen cıkmasa aradan baya zaman gecınce azda olsa kıllar gerı cıkar bıde bsn guzellık merkezınde yaptrdım bu ıslemlerın kuaforde yapılması bana pek guven vermiyor