selviabyomr Lütfen yardımcı olun bebğimin cildi böyle oldu öncesinde bi kaç tane vardı doktor kremlerinden sonra daha kötü hale geldi ve hiç birşey demiyor doktorlar ne yapacağımı bilmiyorum 🤦🏻♀️
ShutUp selviabyomr yavrum ya 🥺 başka doktora götürün ya içim gitti. Özele götürün gerekirse ciddi alerjisi var bebeğin belli yani. Gazlıda bir bebek sanırım karnı çok şiş
kirazmevsimi_ selviabyomr bebeginizde muhtemel süt alerjisi var. Emziriyorsanız acil diyete girmeniz gerek yoksada alerji mamasina gecmelisiniz. Yani sıkı bir diyet ve doğru kremle bundan kurtulursunuz. Hemen alerji doktoruna randevu alın yazik gunah yavruya.
Liya01 selviabyomr canım geçmiş olsun bebişin büyük ihtimal süt alerjisi var kızımında böyleydi tüm vücudu kortizonlu krem kullandık 3 gün içinde geçti yediğime içtiğime dikkat etmiştim emzirdiğim için alerji doktoruna götür mutlaka
selviabyomr ShutUp 3-4 defa götürdüm özelede devletede hepsi krem verdi gönderdi söner gibi oldu ama hep baştan yeniledi
selviabyomr Liya01 biz sadece mama kullanıyoruz alerji doktoru ne olarak geçiyor hastanelerde hangi bölümden randevu almalıyım
hayatsensin selviabyomr canım sır alerijisi var benim bebegimde boyleydı süt ve süt ürünler olan her şey kesmen gerekiyor atopik çıltler için bakım kremleri be şampuan var onları kullanınca rahatlıyorlar
ShutUp selviabyomr hanımlar yazmış süt alerjisi diye bir diyete girin bakalım düzelir varsa krem öneriside alın hanımlardan düzelir inşallah ya çok üzüldüm
esay22 selviabyomr benim oğlum da böyleydi hastane hastane gezdim herşeye alerjisi vardi doktorlar tedaviye başladı iyi oldu cok şükür allah şifa versin inşallah
selviabyomr ShutUp mama kullanıyoruz sadece mamayıda değiştirdim ama fayda etmedi inşallah sağolun 🙏🏻
[silindi] selviabyomr geçmiş olsun alerji döküntüsüne benziyor başka bir doktora gidin mümkünse bir üniversite hastanesine götürün
alpaslanmom_ selviabyomr raporlu mama mı ? Süt alerjisi varda normal mama kullanmazsınız doktor raporlu mama yazması lazım çünkü normal alınan mamaların hepsinin içinde süt var zaten
kirazmevsimi_ selviabyomr acilen bir doktor bulmalisiniz. Bu böyle olmaz acilen raporlu alerji mamasına geçmelisiniz.Nerdesiniz belki doktor onerebilirim ayni sehirdeysek.
Nzck selviabyomr immünoloji diye biliyorum bazı hastanelerde çocuk doktorundan yönlendirme istiyorlar alerjisi varsa doktorunuz yönlendirme yapar çok geçmiş olsun