O1Anne Kızlar dolaplarımı yeni yaptırdık ama sildiğim halde şöyle yandan bakınca leke var gibi duruyor siliyorum hbişekilde geçmiyor rengi de kahve krem tonlarında sürekli temizlerimde nasıl leke kalmış ya geçirmek için hangi karışımı kullanmalıyım
lisansli_Mom49 O1Anne mikrofiber bir beze bebek şampuanı ya da duş jeli sıkıp ovala sonra bezini sudan geçirip iyice suyunu sıkıp sil
hamzaefem1726 O1Anne akrilik leke tutuyor diyorlar ama bende akrilik istiyorum aslında yaptiricaz da karar veremedim
O1Anne mmisa halılarım eski zaten mobilya yenilediiğimde yeni halılarda alacağım inşallah daha güzelleri senin olsun rengi de glosmax kumtaşı diye geçiyor
O1Anne lisansli_Mom49 postum eski bende dediğiniz gibi siliyorum pırıl pırıl oluyor dilinden anlıyorum artık🤣
O1Anne hamzaefem1726 biz evi komple yaptırdık 600 bin civarı tuttu geçen sene haziranda yaptık mutfak sadece ne kadar tuttu bilmiyorum
O1Anne hamzaefem1726 leke tuttuğunu görmedim aksine mat dolaplar yağ lekesi yutuyormuş aldığımız yerde akrilik önerdi mat leke tutuyormuş