Oglunasikbiranne08 sabah sanirim tiktokta askerlerimize köpek diyen hain bu sabah evinden alınmış . iyi bi benzetmisler diyorlar insallah yaptigi yanina kalmaz .Öldurmekten beter ederler umarm . Askerlerimize kurban olun siz pislikler
Balkizim6535 Oglunasikbiranne08 ölmek kurtuluş olur öyle köpeklere. Ölmekten beter eder bizim millet. Sinirden çatlıyorum şuan
[silindi] Oglunasikbiranne08 sonunda bokunuzu yiyim bırakın diyeceği seyleri yapmadan düşunmesi gerekirdi ekrandan sayarken halini gorüp bjrde dayak yediğinde abi vurmayin demesini var😂
bluem Oglunasikbiranne08 varya imkan olacak beni soyle bir kusatacaklar ben bu vatanini milletini satan benimsehidime laf eden serefsizleri bir guzel vurucam ama imkan yok iste. Ah keske diyorum asker olsaydim agizlarina sicardim it
[silindi] İt oğlu terörist vatan haini. Bunlara yediği ekmek haram içtiği su haram. Bunlara nefes almak bile haram. Döve döve işkence ede ede gebertsinler de leşini köpeklere atsınlar.!
Omerin_melegi29 Vatan haini bunlar ibreti alem olsun diye asacaksın bunları. Sınır kapıları açık vatanını beğenmeyen mülteci takliti yapıp gitsinler Avrupa'ya
[silindi] [silindi] walla bende tiktokda gordum baya ciplakti ust kismi dövuyolardi abi vurma diye yalavardi sonra baktim tiktok kaldirmis
Mlkemrecre Oglunasikbiranne08 evet görür görmez paylaştım.ve yakaladığını gordm iyi bı benzetmişler ellerine sağlık 🇹🇷🇹🇷 YouTube de sehitlemize küfür eden bu kadın var şerefsiz Onuda paylaştım insAllah Onuda yakalarlar..Allah hepsinin belasını versin...
Oglunasikbiranne08 Mlkemrecre ya onu gormedim ben . Allah hepsini bildigi gibi yapsin . onlari varya bize verecekler bi guzel benzetsek ne guzel olacak
DenizSerap Ya niye her yazılan siliniyor o halde post açılmasına izin vermeyin bence bu ne saçmalıl şimdi şuraya ne yazarsam silinecek o yüzden artık bu konu ile ilgili tek kelime yazmaya gerek yok artık.
Byzgl_2019 Oglunasikbiranne08 o it bizim burda oturuyormuş... Maalesef onlardan çok var burda🙄 kaynım askere gidince bayrak asmıştık eve. Kapıya gelip hayırdır niye astınız dediler🙄
Defnemmm1133 Byzgl_2019 Şanlı bayrağımıza ordumuza askerimize dil uzatanın dilini keseceksin bakalım bir daha yapabiliyorlar mı deli oluyorum ya böyle şeylere
Byzgl_2019 [silindi] Mlkemrecre biz onların düğün dernekte sakladığı paçavra ya ses çıkarmıyoruz ama demekki çıkarmak lazımmış kapımıza gelip bayrağımızın hesabı sorulunca anladım...
Tontisimm Oglunasikbiranne08 allah belalarını versin köpeklerin ne isterler askerlerimizden yetmedi akıttıkları kanlar şerefsiz köpekler kaç anayı yaktılar onlarda cayır cayır yansın inşallah
Mlkemrecre Byzgl_2019 böyle şerefsizleri ifşa ediceksin ki haddlerini bildirsinler.onun bunun çocukların..yotbeye bakın bı kaç sefersiz şehitlerimize hakaret etmişler. Allah hepsinin belasını versin..
Defnemmm1133 Oglunasikbiranne08 Ben de izledim o şerefsizi it oğlu it beter olsun😡 ağzı burnu kırılmış videosunu da görürüz inşallah