bgkrkmz Herkese merhaba eşimin doğum günü yaklaştı ama erkeklere alınacak hediyeler kısıtlı malum ayakkabı kıyafet saat gözlük akla gelebilecek her şeyi aldım 😀 değişik önerisi olanlar yardımcı olabilir mi
eymenku bgkrkmz kitap şiir falan seviyorsa öyle bı hediye alabilirsiniz ama ben genelde klasik takılıyorum ihtiyacına yönelik alıyorum kışsa swet bot yazsa ayakkabı tişört 😀 görev hâline geldi doğum gününde ve yıl dönümlerinde gardırobunu yenilemiş oluyorum
organikirmik bgkrkmz sevgiliyken ilerde evimizde plaktan şarkı açarız mis gibi mezemizi yeriz falan diyodu plak almıştım pikapla beraber. Ne kadar dinledi meçhul 😅
Yusufagahinannesi Ben son babalar gününde tablo yaptırmıştım. Eşim bilgisayar mühendisi çalışma masasına koyması için sevdiğim bir arkadaşıma bir fotoğrafımızın resmini Çizdirdim çokta güzel oldu
bgkrkmz eymenku eymenku aslında böylesi daha mantıklı da bu sefer değişik bisey bulur muyum umuduyla yazdım 😂
mero_81 bgkrkmz ben ayetel kursili bileklik almışım metal bileklik takmayı çok seviyor baya da hoşuna gitmişti
Mariposa bgkrkmz seviyorsa tesbih, kartvizitlik almistim ben cok degisik ve guzeldi. İyi bir markadan deri kemer almistim uzun zMandir kullaniyor Parfum cok sever esim farkli markalardan alirim cok begenir Tarzina gore kiyafet alabilirsiniz. Benim esim yelek kullammayi sever yelek alirim . Taki hic sevmez, taki severse kolye bileklik bakabilirsiniz. Kullaniyorsa cuzdan olabilir. Ben deri el cantasi almistim onu severek
SeverusSnape bgkrkmz eşinizin hobisi, ilgi duyduğu bir şey vardır illaki. Ben genelde teknolojik ürün alıyorum. Onlara ilgi duyuyor. Bluetooth kulaklık, akıllı saat, bilgisayar parçası, oyun klavyesi vs. Bu tarz şeyler.