2bebelianne__ Kızlar doğum yardımını çeken varmı hiç bana 31 temmuz da 1500 lira banka ödeme yapıcak gözüküyor ilköğretmenim ailem uygulamasında ama SMS gelmedi yarın halkbanka gidicem parayı çekmeye sms gelmeden çekebilir miyim acaba?
Niyesordunbucevabi 2bebelianne__ geçen ay geç yattı sabahtan gidenler parasını alamadı öğleden sonra gidince bence ben öyle yapıcam
2bebelianne__ YorgunAmaMutluAnne evet 31 temmuz banka ödeme tarihi yazıyor uygulamada siz sms gelmeden direk mi çektiniz?
Niyesordunbucevabi 2bebelianne__ evet geliyor sms ödeme günü geçen ay akşam üzeri 4de geldi diğer gün çektim
hazal3421 Niyesordunbucevabi acaba hiç çekmesek içinde dursa sonra toplu çeksek paraya bişey olur mu ya çeksem yerim 😄 çok olursa yemem yatırım yaparım
hazal3421 Niyesordunbucevabi Nisan’da doğum yaptım sms te gelmedi bankaya gitsem yatmışmıdır ki acaba
Niyesordunbucevabi hazal3421 uygulamadan takip edebilirsin ilköğretim ailem uygulaması ödeme listesi çıkıyor orda
esay22 Niyesordunbucevabi nerden çıkıyo ödeme listesi ben bakiyorum inceleme de diyo mayısta doğum yaptım 4. Cocuğum
sarikavun Bu bi kerelik olan 5 bin odemesi hangi bankaya yatiyo biliuo musunuz. Ptt mi banka mi bankaysa hangi banka
Niyesordunbucevabi esay22 onaylandıktan sonra ödeme listesi görünür sizin ki daha incele sürecindeymiş
Niyesordunbucevabi esay22 bilemiyorum bi arayıp öğrenin bizim gelin haziran da doğum yaptı onun ki onaylandı yarın alacak parasını