Motherb Kızlar bebeğim 7 günlük. Emmesi kaka çıkışı vs.. normal. Gaz da. Fakat ağlamıyor iki gündür hiç ağlamadı mesela. Normal mi bu sizce. Ağlaması normal ağlamaması anormaldir diye biliyorum. Kendi kendine mırıldanmaları oluyor gülmeler oluyor ama bu endişelendirdi beni
organikirmik Motherb niye ağlaması normal ağlamaması anormal olsun, ne gibi bir anormallik gördünüz mesela
traineemom Motherb sanırım zihinsel ya da nörolojik bir problem olabileceğini düşünüyorsunuz ben sizi anladım. Canı acıdığında da hiç ağlamaz mı ? Genelde doktorlar canının yanmasına rağmen ağlamıyorsa bir sorun var diye düşünür. Genel durımu iyi görünüyorsa mutlu demek ki ve ağlamak istemiyordur annesi 💕
ebrrr789 Motherb ay benim kızım kaç kere de böyle post açmıştım Ozman doktora sormuştum ağlamazdi iğne yapardık ağlamazdi hiç uyurdu hep normalde deiler şimdi 5 aylık oldu canı acısın sıkılsin ciyak ciyaak ağlar aksi halde ağlamaz
mero_81 Motherb 7 günlük daha birşey beklemeyin benim kızım 40 ı cıkana kadar nekadar mulayim di 40 ı bi çıktı koliklik başladı 😂😂
Motherb organikirmik doktor söylemişti. Bebeğin ilk iletişimi ağlamak olduğu için. Yeni doğan döneminde her şeyi kafaya takıyor insan
eceonon Benim bebeğim de ağlamadı nerdeyse ilk ay. İlk 3 ay hatta çok çok az mızırdanır gibi yaptı ağlamadı. 10 aylık oldu, hala düşme aşırı korkma vs durumları dışında deli gibi mızırdanır kıvranır bağırır ama ağlamıyor. Tabi doktora sorarsınız kontrolde.
Motherb traineemom canı acıyınca ağlıyor. Sarılık zamanı mesela topuğu sıkılıyor falan ya topuk kanı vs.. de ağladı. Öyledir değil mi 🌺
traineemom Motherb o zaman problem yoktur ❤️ 28 günlük lohusa olarak sizi çok iyi anlıyorum, bazen çevrede “evham yapıyorsun” deselerde aslında çok iyi gözlem yapıyoruz farkında değiller ☺️ siz yine 15 günlük kontrolünde sorun içiniz rahat etsin 😍
ebrrr789 Motherb evet normal demişti ne istiyorsun ağlayan bebek mi istiyorsun demişti bu arada benim kızım kan şekerine bakilmak için iğne yaptığımızda bile ağlamazdi o derece yani