tahin Merhaba sevgili anneler Oğlum 5.5 aylık bu gece yatırdığımdan beri 30-40 dakika da bir ağlıyor. Uykudan tam uyanmıyor mızıkdanıp ağlıyor sallıyorum dalıyor sonra tekrar. Emiyor yine aynı. Delirmek üzereyim zerre uyuyamıyorum ve anlamıyorum sebebini. Ateş yok bişey yok. Sürekli dönüp hareket ediyor ama önceki gecelerde böyleydi bu gece bu uyanma başladı. Şimdi de zaten komple uyandı. Neden olabilir? Ne yapmak lazım? Teşekkür ederim. 💐
blueberryyy__ tahin şu saat oldu saat 8 den beri aynı durumdayız. Uyandığı da yok ama sürekli dönüyor sürekli mızıklama. Valla gram uyumadım delirmek üzereyim. Normalde uyur bir kaç gündür böyle bende anlayamadım nedenini 🤦🏻♀️
FmBetull tahin ay benimkide son bir haftadır her gece uyanıyor ve 2 saate yakın uyumuyor geri sürekli mızıldanıp duruyor aynı durumdayım sabah kalkamıyorum aşırı geriliyorum ya anlayamıyorum sebebini alışkanlık oldu
ysm53 tahin benimki de 5.5 aylık 5. Aya girdiğimizden beri öyleydi 10 gün nerdeyse yarım saatte bir uyandı bazen geri de uyumadı sonra geçen gün dişinin çıktığını gördüm bayağı gelmiş yani fark edememişim dişlerine baktınız mı ? Bir de sıcaklar da bunaltıyor olabilir. Son birkaç gündür 2-3 saatte bir uyanıyor. Muhtemelen yine bozulacak çünkü yandaki dişi de gelmek üzere.
glz2 tahin bugün kızım da öyleydi 1 yaşında sıcaklardan olabilir diye düşünüyorum evde havuz kurmuştuk acaba karnı mı ağrıdı diye de düşündüm bugün girmek istedi izin vermedim
tahin blueberryyy__ evet komple uyanma değil ama uykuda değil bu sürekli ağlar halde kalkıyor ama gözler kapalı, sıcakta perişan etti ama gerçekten çok kötüyüm yani muhtemelen kendisi de yorgun aşırı
barankus tahin asiri uyarilmaktan olabilir veya sicaktan.birde agiz icini kontrol edin benim bebegimde boyleydi 3 gun meger agzinda aft olmus ondan agliyormus ben 3 gun sonra fark ettim 😔
cisem1 Merhaba gaz rahatsızlığı da olabilir veya diş çıkarma süreçlerinde olduklarından da olabilir sürekli emzirmeye zorlama seni uykusuzluk yormuş evet sakin kalmaya çalış yanına alabilirsin belki ten temasına ihtiyacı vardır.
tahin cisem1 15 dakikaya kadar düştü uyku süresi artık çok zorluyor gerçekten yanıma almayı deneyeceğim teşekkür ederim , dişse başka ne belirti olabilir acaba
cisem1 tahin her bebekte diş ateş yapmaz benim oğlumda 4 aylık elleri hep ağzında uyurkende rahatsız oluyor görünmeyen ama hissedilen bişey sonuçta parmağa geçirilen diş kaşıyıcı ile rahatlatabilir siniz. Doktora sorun tabi ki ben azıcık gece uykusuna yatırcağım zaman calpol veriyorum. Yanına aldığında muhtemelen daha derin uyuyacak tır . Gelişim atakları bunlar hep
tahin cisem1 4 ayı fena geçirmiştik gündüzlerimiz perişanlıktı, şimdide geceye yansıdı, hafif sert bişeyler var heralde diş, emzirdim yatırdım 30 dakika uyudu zaten kalktı daha da uyumaz heralde
tahin ysm53 diş sanırım çünkü hafif ateş başladı sabah, ne yaptınız ne kadar sürdü bu huzursuzluk üstüne çıkmask?
ysm53 tahin yani aslında ara ara kontrol ediyordum bi oyukluk vardı ama anlayamadım bizde ateş falan olmadı mesela sadece ellerini ağlayarak ağzına götürüyordu sürekli sanırım yarım saatte bir uyanmaya başladıktan 7-10 gün sonra fark ettim ben. Tetagil mi ne varmış o rahatlatıyormuş sanırım isterseniz bir bakın.
tahin ysm53 baktım da çok kendi kendime bir şey vermek istemiyorum e ateşte 38 olmadan ilaç vermek istemiyorum bakalım evde diş kaşıyıcıyı buzluğa koyup veriyorum
nura97 Sicak olma ihtimali var mi? Uyaninca terli mi oluyo ? Idrarinda turunculuk var mi dediniz susuzluktan ola bolir. Benim oglum da klimasiz olunca hemen aglayarak uyaniyor.
tahin nura97 sıcaktan olabilir ama dünden önceki günden farkı yok sıcağın dün önceki gün böyle olmamıştı