bebekbal ben ayrılmadım canım davamı açtm düzeltmek için çabaladı ve değişti çok şükür iyiyiz annem mutlu değildi çok sorun yaşadk ev basmalar tehditler hakaretler silah çekmeler dolduruşa gelip üstümüze yürümeler her gece polis kapımızdan eksik olmazdı babamın evin çatısından kendi atıp intihar etmesi gözümün önünde yere düşmesi daha bir çok şey hiç çocuk olmadım çocukluğumu yaşayamadım annem defalarca 4 çocuğm var babasız büyümesin diye şans verdi ama babam bunu değerlendiremedi annemin mutsuzluğunu gördükçe daha çok yıprandk üzüldük biz 4 kardeş olarak annemin boşanmasını kendimiz istedik ve hakim sorduğunda annemi seçtik annem elinden geldiğince baba eksikliğini hissettirmemeye çalştı ne kdr çabalasa da eksikliğini hissettik aynı çatı altında olmakla ayrı çatı altında olmak çok farklı birşey yeri geldi imrendk başkalarını ama bizim için ön planda olan annemizin mutluluğuydu mutsuz anne mutsuz çocuktur ben bunu yaşadm annemin mutsuzluğuyla mutlu olamadım annem boşandktan sonra çok daha mutlu oldu korku bitti hakaret bitti her yüzü güldüğünde bizim daha çok ağzımız kulaklarımıza vardı 8 yaşında bir çocuk Allah’a dua edip babam ölsün diye dua eder mi ?
Ben ettim.
Bunu hep söyledim söylerim de mutsuz anne mutsuz çocuktur anne hissettirmemeye çalşsa da mutsuzluğu çocuğuna yansır ve hisseder 2015 de 2. Evliliğini yaptı bize evlene bilirmiyim dedi bizim tek kullandığımız cümle anne mutlu olucaksan evlen oldu eğer evliliğinin temeli her konuda sarsıldıysa ve karşı tarafın bir yapıcılığı bir çabası yoksa hem senin için hem yavrun için sürmemeli ne olursa olsn eksikliğini hisseder ama annesini mutlu görmek bunu bastırır sen gülersen çocuğunda güler sen ağlarsan çocuğunda ağlar evet çok zor bir karar onca yıl var emek var anı var bir çırpıda silinmiyor ama zamanla diğceksn ki niye çekmişim çevremde yakınımdan boşanan da var aynı şeyleri söylüyorlar ve hayatları eskisinden çok daha iyi herşeyden önemlisi çok daha mutlular hiç birşey tek tarafla olmuyor çocuğunu düşün kendini düşün sırf çocuk için katlanim dersen hayatı kendine çocuğuna zehir edersin bazen inceldiği yerden kopmalı.