ikimelekannesi_ annayimbenanna ayyy kızımda çok istedi ama çok pahalıydı kendimde yapmayı becercek bir değildim ama 2-3 bin arası muadilleri vardı onlarda fena sayılmaz
mirayozlem annayimbenanna bugünlerde dolaşan bir video var ya bir kız doğum günü olan kızı zorbalıyor babam da bana barbie evi aldı diye. Ondan bahsediyorsunuz sandım açarken 😅
annayimbenanna Baharnur ikimelekannesi_ Baharnur ben aslında dün gece bir video buldum 4 kutu yan yana yapıştırıp kapılar kesiyorsun. Aslında iyi fikir. Sonra istediğin gibi süslüyorsun. Bi deneyeceğim kutular bulursam. Yaparsam da burda bu posta paylaşırım. Sadece para mesele değil, 1-2 ay sonra başka bir şeye hevesleniyor başka bir şey çıkıyor onu istiyor hangi birine yetişeceğiz
Baharnur Benim kızda çok istiyor 4 yaşında ama oynar mı hiçbir fikrim yok bide küçük oglan var okadar uğraşıp bir saatte bozmaları kalbimi acıtır diye yapmıyorum eee çokta pahalım alınmıyor ne yapsak ya
ayda17 Baharnur ayyy hislerime tercüman olmuşsunuz. Benimde kızım 4 yaşında ve 5.yaş günü hedisyesi olarak kaydıraklı havuzlu olan modelini çok istiyor. Ama dediğiniz gibi benimde küçük oğlum var ve biraz taş devrindeki bam bam gibi🤣🤣 eline geçeni çat diye yere vuruyor içim el vermiyor almaya🤣🤣
ikimelekannesi_ annayimbenanna çok haklısınız bir kere eşime göstermiştim o zaman kızda daha küçüktü tabi alsak evde koyacak yerde yok baya da büyük bişey o zaman 4 yaşındaydı hala da heveslidir eminim ama ilkokula başlayacak zaten o oyun evi köşede dürdükçe ilgisini ordan alamaz asla ki şuan alacak imkanda yok en son baktığımda 12 bin olmuştu
ikimelekannesi_ annayimbenanna orası Allah’la onların arasında ama gerçekten imkanı olan insanlar Çar çevremde çok iyi bildiğim bir aile var adam tek çalışıyor ama kızı kızımla yaşıt 6 yaşında çok istiyor diye kıza tay aldılar atın yavrusu yani durumu da normal evi arabası var babasının yanında çalışıyor demem o ki bağzı insanlar için evlatlarının isteği çok önemli ne istese yaparlar
annayimbenanna ikimelekannesi_ valla şu an onların istekler bir nevi de olsa kontrol edebiliriz. Ama imkanımız ve gelirimiz orta düzeydeyse ve bu çocuk ergenlik döneme girdiğinde ozaman sorun başlıyor çünkü çok istiyor diye alındı şimdi neden olmuyor anlamaz. Velhasıl çocuklara bu şekilde iyilik yapılmıyor kendim düşüncem