Nrn11 Kızlarrrr beta baktırdım bugün sonuç 229 çıktı içime doğdu galiba 7 Ağustosa randevu almıştım acaba kese görülür mü gittiğimde inşallah rabbim isteyen herkese versin benimkide sağlıkla ilerlesin 💕💕💕
Elfgrn Nrn11 Hayırlı olsun muhtemelen gözükür. Maşallah forumdan sürekli bebiş haberleri geliyor. Kurt yediği ayazı unutmuş diyorum. 😂😂 biz ne zaman unutacaz acaba 😁
Nrn11 Elfgrn 2. Gebeliğim bir oğlum var onda ilk değer 580 çıkmıştı şimdi 229u görünce acaba düşük mü dedim kendi kendime ama normalde bugün yarın adet olmam gerekiyordu.
Kupeklergiremez Nrn11 inşallah bir kızınız da olur tamamlanırsınız ☺️bende hamileyim bir kızım vardı şuan oğlum olucak inşallah 🙏🏼 sizin oğlunuz kaç yaşındaydı acaba
Aycicegim64 Nrn11 bence hicde dusuk degil adetten 4 gun once idrarda ogrenince kan vermistim deger 14 dü 😁 sapasaglam dogurduum
Nrn11 Kupeklergiremez inşallah benimde gönlüm kızdan yana🌸💕💕 oğlum 3 yaşında aralarında tam 4 yaş olucak inşallah
ayazz512 Nrn11 hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gupguzel bı ömrü haayti olsun inşallah ♥️
Elfgrn elisa2705 😂😂 buyuk darbeydi unutmak mümkün değil 🫠🫠 bile isteye şuanda çok zor anca ileriki yıllara unuturuz belki
Nrn11 Aycicegim64 maşallah 🤩 sizce yarın tekrar kan baktırayım mı yoksa 7 sinde doktor randevumu mu bekleyeyim