2bebisannes Kızlar iki oğlumdan sonra ilk defa bi kızım oldu altını değiştirirken yanları popı tarafı tamam oralar hallediyorum ama çok çok özür dilerim o bölgenin arasını ıslak mendille çok hafif arasına girerek poposu yönünde asagı doğru siliyorum ama korkuyorum afedersiniz kız bölgesine bisey yapmıyorum demi çok özür dilerim ama gerçekten bilmediğim için soruyorum içime sıkıntı girdi ya o kısma zarar veriyorsam diye siz nasıl yapıyorsunuz inşallah anlatabildim yardımcı olur musunuz hiç silmesem kakalı kalacak silsem bu sefer arasına dokunduğum için o küçük deliğe zarar verdim mi korkusu çok özür dileyerek soruyorum 🙈🙏
bebemiz 2bebisannes ben alt silme pamuklarını ıslatıyorum kaka bulaştıysa tampon şeklinde siliyorum ya da çok hafif. Kaka yoksa her defasında o kısmı silmiyorum
cokbilmismom 2bebisannes oraya silmekle zarar vermemiz imkansız ya kendinizden pay biçin içine sokmuyorsunuz sonuçta kenarlarını siliyorsunuz
simseklivekalpli 2bebisannes önden arkaya doğru silerseniz bişey olmaz. Her dk silmeye gerek yok ama kaka olursa silebilirsiniz dediğiniz bölgeyi de oradan enfeksiyon kapmasın diye
Unicorn67 2bebisannes doğru yapıyorsunuz önden arkaya doğru ben hiç korkmadan yapıyorum ilk ve tek bebeğim bide 🤣 kendinize yapıyormuş yani siliyormus gibi düşünün birşey oluyormu ? Yok sadece tırnaklarınıza dikkat edin cizmeyin ben sürekli keserim kendi tirnagimi
Beyzaveduru Bişe olmaz aşağı doğru yani popıya doğru silin. Sizin sildiğiniz yer vajina girişi zaten silmekle kızlığa zarar verilmez
Pnar9 O durum bende de oluyordu. Daha hala korkarak siliyorum. Ama korkma bir şey olmaz biz çok hassas olduğumuz için böyle düşünüyoruz.
Gamzeparlak1 Islak mendil kullanmayın, sadece ıslak pamuk,orası zaten çok hassas biliyorsunuz..hem bu sicaklarda neden siliyorsunuz yıkayın güzelce en iyisi,hem bebiş ferahlar.
3kedili2bebekli 2bebisannes doktorumun anlattığı şekilde anlatayım 1 parmağınıza ıslak mendili dolayın yukaridan aşağı tek seferde parmağınızla silin sonra mendilin temiz başka bir tarafını dolayıp tekrarlayın tamamen temizlenene kadar sürekli temiz tarafla tekrar edin ve zarar verme ihtimaliniz sıfır içiniz rahat olsun korkmayin