beybeyy Merhaba kızlar bebeğim 20 aylık ve boğazı tamamen kesildi bu zamana kadar hep çok güzel yiyordu 14 kg ama şu bir haftadır adam akıllı hiç bir şekilde yemiyor sadece su meyve suyu sıvı tüketiyor ne kahvaltı ne öğlen öğünü ne akşam yemeği sizde durumlar nasıl
acemianne___ beybeyy kilosu çok iyiymiş masallah , dönem dönem istahsizlik normal diş olabilir sıcaklardan olabilir , benimde oğlum 20 aylık 11 kilo bile değil , saldım artık sağlıklı olsunlar yeter sizde dert etmeyin
maygirl beybeyy diş olablir.sicak olablir.Cok daha uzun surerse doktora göturun.kilosu cok iyi maşallah.
mterl2 Aynı yeni 21 aylık olacak iki haftadır katı şeyler yemiyor yediği iki kaşık anca doktora götürdüm tahlil verdi sorun yok dedi kilosu 15.700
Kivitonunannesi mterl2 ya benim de bugün 2 yaşında çocuğum öyle hiçbir şey yemedi sadece meme emdi dilinde mi yara var ne hiçbir şey görünmüyor baktım kaç kere çiğnendiğini çıkarıyor ağlıyor ağzımı sil diyor bağırıyor çok perişan oldum
mterl2 Kivitonunannesi aynen en ufacık kırıntı dahi kalsın istemiyor ağzında şaşırdım ne yapacağımı ikinciye hamileyim son haftam üstelik üzerine bu çok yıprattı Allah yardımcımız olsun inşallah gelip geçici bir süreçtir