mylifes_myrules onceuponatime_ benim için karışıyor işte 😂, vücuduma her hangi bir ilaç vb şeyler girmesin istiyor sağlık açısından, çünkü bazen yan etkiler olabiliyor veya bir şey çıkabiliyor kullandığın şeylere göre
Kizarmisdondurma aptallarsizii geçici olduğuna ikna olmayacaklarına o kadar eminim ki😂 ( eşime covid aşısını zorla yaptırdım hala başıma kakıyor )
Belinays_mom canan6668 ayy bu benim kocamm🤣hastalıktan geberiyor bi ilaç içmiyor kendiliğinden iyleşmeyi bekliyor
onceuponatime_ mylifes_myrules anladım gayet iyi niyetli bir düşünce ama izin vermiyor falan diyince kafamda despot biri canlandı o yüzden sordum 😂
[silindi] aptallarsizii çoğu ailede bunu kullanırken hamilelik çıkarsa çok fena kavgalar çıkar bilerek içmedin dimi diye 😂
aslanmomy aptallarsizii tam bu postu atacakken sizinki karşıma çıktı hahaha benimkine attım manyakmısın diyor kullanmam🤣🤣
aptallarsizii aslanmomy benimki daha haberi yok geldiğinde gösterecek bakalım nasıl bi tepki verecek😂
hepyerdeyizz aptallarsizii sjjdjd ben eşime dedimki seni baglatalim riskide yokmuş istersek actirirz ben kisirmiykm dedi dkdndn hap mi kullanacak ama belki kullanabilir ya ama ben ona güvenmem😂😂😂