mylifes_myrules Kızlar, kızımın saçını tararken farkettim bitlenmiş, hastaneye mi götüreyim hangi bölüme götürülür, veya direk ilaç alayım mı
acimavi mylifes_myrules bit şampuanı alın eczaneden. Yaşını vs de söylersiniz ona göre belki farklı içerikli şampuanlar vardır
yavruaslanlar mylifes_myrules paranit al eczaneden sampuan sür beklet 20 dakka sonra yıka tara hiçbişi kalmaz carsaf yastık kılıf tarak dahil at çöpe yenile yenilendiğinde sirklei suda 15 dakka dezenfekte et
mylifes_myrules arzuapo kaşıyordu kendini kaç gündür de ben bit olduğu aklıma bile gelmedi, bugün farkettim
gull00 yavruaslanlar bitler tarakta çarşafta yastıkta durmaz mutlaka başka bir baş bulur girer onları atmaya gerek yok
canan6668 mylifes_myrules Benim kizlarim da da vardı psikolojim bozulmuştu valla ruyamda görüyordum ilaçtır vsdir temizlemedir kurtulamadım son care bir kuaför vardı sadece bit için acayip detaylı temizliyor paraya kıyıp oraya gittim o günde belli yok kurtulduk sukur ama yurtdisinda yasiyorum malesef 🥺🙄
mylifes_myrules canan6668 insanın psikolojisi bozulur gerçekten sürekli kaşıyor görünce, cildiyeye randevu aldım yarın götürcem bakalım
Grupyildizi Beyaz sirke fisfisli siseye koy kafasina sık 1 saat bekler snra yika ve bit taraklariyla tara bunu hergun yap biter paranit sampuaninin bit taragi cok gusel
ecempeker mylifes_myrules yanlış anlamazsanız söyleyim yıllarıca kendim çektim en son lisede boyattım kız meslekti bit doluydu yani ve Ogün bitti boyanın içeriği bitiriyor aklınızda bulunsun yani son çare felan derseniz
mylifes_myrules uykusuzanne__ eşim bilmediğimiz ilaçları kullanmıyalim dediği için randevu al götürelim dedi