durudenizzzz Kızlar 3 aylık hamileyim 16 aylık oğlum var. Her gün 30-40 dk eliptik bisiklet yapsam ağır gelirmi ? 1 haftadır yapıyorum kendimi daha enerjik hissediyorum . Bebeğimdede bir sıkıntı yok. varmı hamileyken spor yapan ?
Thesra durudenizzzz Bisikletten ziyade pilates yapmanız hamileyken daha doğru olur diye düşünüyorum :)
Yagizkus durudenizzzz ekiptik bisikletinizin markası nedir bende almayı düşünüyorum da. Eliptik kilo vermeye çok yardımcı oluyor mu, bir de bacakları kalınlaştırıyor mu
HafsaMoms durudenizzzz canım hamileyken eliptik bisikleti pek önermiyorlar. Ben 9 ayıma kadar gittim spora genelde pilates tarzi seyler yaptım
durudenizzzz Thesra Evde eliptik bisiklet var daha kolayıma geliyor☺️ Pilates malzemeleride var ama korkuyorum ondan tek basıma yapmaya hem sanki etkilemiyor gibi
Thesra durudenizzzz Hamile pilatesi çok ayrıdır normal pilates haraketlerinin hafiflerini yapabilirsiniz:)ama kesinlikle etki ediyor size öyle geliyor olabilir :)çünkü hamileyken sırt ve bel tarafımızıda güçlendirip çalıştırmamız gerekiyor dönüşümlü olarak yapabilirseniz vücudunuzun her yerini çalıştırmış olursunuz böylelikle☺️☺️
durudenizzzz Yagizkus Profitness inanılmaz etkili. Koşu bandından daha iyi bacakları kalınlaştırmıyor hafif sertlikte yaprsanız ve popoyu kaldırıyor. Çok iyi kalori yakıyorsunuz
Yagizkus durudenizzzz bende eliptiğin koşu bandından daha iyi olduğunu duydum ama bazı yorumlarda bacakları kalınlaştırabildiğini okumuştum. Teşekkür ederim ☺️