serappp40_ 7 buçuk aylık bebeğim var ağzının içinde pamukçuk oluştu Damla kullanıyorum geçip tekrar oluşuyor bez bölgesinde de kızarıklık var ve pipisi biraz kızarık şişmiş pamukçuktan mı oldu acaba ne yapabilirim bilen birisi yazarsa sevinirim
mhtpdrmz serappp40_ benim kızımda 7 bucuk aylık. Bu aylarda pamukcugu ilk dfa duydum canım ama karbonatlı su yapıp bebegın agzını sil ve emziriyosan eğer memene ve kahverengi kısmına sür bikaç aylıkken pamukcugu öyle temzilemiştik. Benim kızımda geçen ay alt tarafı çok fena kabardı alerji sandım doktor sıcaktan mantar olmus dedi krem verdi 3-4 günde geçti. Sizinki de öyle olabilir. Ben sağlık ocağına gitmişti o doktor vermişti bi gösterin derim geçmiş olsn bu arada
serappp40_ mhtpdrmz çok teşekkür ederim herşeyi ağzına götürdüğü için oldu sanırım İlk kez oluyor bez bölgeside ondan oldu sanırım dediğiniz gibi yarın Bir sağlık ocağına götüreyim çok sağolun pipisini şiş görünce korktum biraz 🤦🏻♀️🥺
mhtpdrmz serappp40_ olabılır bizimki de öyle hersey agızda. Aynen canım sıcaklara bız dayanamuyorz onların canı ne gotur de bı baksın