mss_12 gozdenur98 6ayda full anne sütü,sadece patates,havuç,kabak tadım yaptırın sırayla.tadımlar zaten 1 ay sürüyor sonrasında Dr a danışırsınız.
Bade38 gozdenur98 Her zaman öncelik süt olsun Sonra bir saat falan geçince tadım yaptırın her gün yeni birşey tattirin Havuç Kabak Tatlı patates Yoğurt vs sonra bunları karışımla ilerletin sonra zaten artık diğer şeylere başlıyorsunuz korkmayın yedirirken birde mesela sevmeyebilir aman sevmedi napcam yemicek gibi düşünmeyin
gozdenur98 Bade38 bende öncelik süt olsun istiyorum ama sanki ona artık birşeyler hazırlamalıyım diye düşünüyorum 2. Çocuğum büyük oğluma da böyle yapmıştım
organikirmik gozdenur98 cici bebe bildiğimiz eti cici bebe ise ben olsam kullanmazdım ama siz bilirsiniz 🥹 2. Çocuğunuzmuş daha iyi biliyorsunuzdur. Tattırdığınız şeylerden öğün yapabilirsiniz patates yemeği bal kabağı çorbası gibi. Ezip verirsiniz
organikirmik gozdenur98 anne sütünün kuralının olduğunu düşünmüyorum ne zaman talep ederse. 2 öğün veriliyor genelde başta, sabah kahvaltı öğlen yemek akşama doğru da yoğurt gibi bir ara öğün yapabilirsiniz