Valide-Ayse-Hafsa-Sultan  şunu da hapiste bi halletseler yok eşiyle kavga etmişte astsubaymış ta görevden uzaklaştırılmışta psikolojisi bozukmuş falan hapise girmek istiyormuş şunu bir benzetseler içerde
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Valide-Ayse-Hafsa-Sultan fotoğrafta suyu boşaltıp benzin dolduruyor ordan hızlıca ormana gidip aleve veriyor Bursayı
Kuzucukumsu Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ulan eşiyle her kavga eden orman mı yakıyor? Eşiyle kavga etti diye psikolojisi bozuksa gidip denize atsaymış kendini kimseye zarar vermeden def olup gitseymiş bu dünyadan. Bizim de psikolojimiz bozuluyor biz de depresyona giriyoruz neden kimseye zarar vermek aklımızın ucundan geçmiyor.. var bunişin içinde bi iş birileri para verip maşa olarak mı kullandı bilemiyorum 🤷♀️
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ayağında da yanık izleri var keşke kendide yansaydı ölseydi orda ne istedi hayvanlardan ne istedi köylülerden
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Bade38 kaç gündür küller evime geliyor balkonu yıkıyorum her gün neredeyse ormanlar telef oldu ciğerlerimiz yandı bu o** çocuğu yüzünden
Bade38 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Çok üzüldüm geçmiş olsun geçmeyecek ama fidan bağışları başlamış bende uzaktan o şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah yeşillendirme yapılır otel değil de
KendiEvimdeDeplasmandayim Kitsu pkk olsa da diyecek halleri yok zaten. Şuan feto en uygun onlar için.
[silindi] Kitsu Tüm Türkiye’yi de bu yakacak değil ya. Hadi seni atalım ortaya ailene biz bakarız şovu, bu.
295 Ben inanmıyorum durum bundan ibaret değil medyaya servis ediyorlar failini yakaladık şu bu diye ama alakası yok bence daha büyük işler var arkasında
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Dondurmalikahve bu aralar her olayda fetö diyip duruyorlar acaba fetö diyip işten sıyrılmaya mı çalışıyorlar
alinmom Valide-Ayse-Hafsa-Sultan İçimizde yandı bu ağaçlarla birlikte… Her dalda bir kuşun yuvası, her gölge bir can vardı.Yakan değil, yaşatan olabilsek keşke… 🥺