kedili1anne Kızlar sorum başlıkta Çok terliyorum kıyafet çarşaf değişiyorum bunaldım Ne zaman geçiyor bu
hunilimomy kedili1anne bünyeye göre değişiyor ua emzirmeyi kesene kadar ben o terlemeyi maalesef ki yaşadım
ecempeker kedili1anne doğumdan önce başladı malesef devam ediyor bebem 11 aylık hala terlerim emzirmeden kesince düzelir diyen var bilmiyorum
eymenku Ben hala terliyorum 6 ay oldu ama öncesinde de sevmezdim sıcağı zaten terlerdim şimdi çok fazla maalesef
eymenku kedili1anne incianin roolonunu kullanıyorum ama sadece kol altına değilde boynuma memelerimin altına falanda sürüyorum o biraz iyi hissettiriyor bana tavsiye ederim
kedili1anne ecempeker Baştaki kadar değildir ama değil mi 💐 emsin canı sağ olsun da beb terlerim artık napim
annesininminikkusu kedili1anne ayy Allah yardımcımız olsun. Bende 15 gunluk lohusayım. Kan ter içindeyim. Birde doğumdan önce kokmazdım. Şimdi terleyince kokumdan kendim bayılcam😂😅sizde de böyle mi
kedili1anne annesininminikkusu Koku kısmı normal gibi bende ama su dökmüşler gibi oluk oluk terliyorum Bi iki aya ya kesilir ya azalır gibi düşünüyorum
eymenku annesininminikkusu o koku berbat ya bendede oluyor incia rool on kullanıyorum koku konusunda biraz iyi hissettiriyor
ozipek kedili1anne benim galiba 1-2 hafta sürmüştü çok sürmedi ama felaket bi durumdu ya gerçekten 🙄 hem de aralık ayındaydı sürekli pijama iç çamaşırı çarşaf yastık kılıfı değişiyorduk
Deletedmom_968 kedili1anne ilk o sürekli terleme 15 günde geçmişti 3 ay olfu hayla sık terlerim normalde hiç terleme huyum yoktu
kedili1anne Deletedmom_968 vücut ödemi terleyerek atıyormuş ondsn oluyor galiba Ben de hiç terlemezdim Gebeliğin ilk ayları çok terledim birde şimdii