Ozgesert 9 aylık bir oğlum var 2 gündür benim kucağımdayken babası çağırınca gidiyor çok mutlu oluyor ama babasının kucağından bana gelmiyor heycanlanmıyor önceden böyle değildi bana gelmediği için çok üzüldüm yaşayan var mı neden böyle yapıyor
Ballii Ozgesert Ne güzel canım eşinde ilgileniyorsa çok şanslısın 😊 Anne karnında bebekler annelerin hissettikleri duyguları hissedermiş o yüzden babasına duyduğu güven hissinden dolayı öyle oluyor ve siz sürekli yanındasınız ve bebeginiz bunun farkında o yüzden sıkmayın canınızı ❤
Zulaleslm Ozgesert sen hep yanındasin babası işte gelince özlüyodur ondandir canım endişelenme o babasıysa sende annesisin🤗
Ardeninmomss Benimki daha 4 aylık çocuk önceden hiç babasına gitmezdi şimdi görüntülü konuşuyoruz kapatınca bile hemen ağlıyor sabah uyanınca hemen babaya gidiyor
ayazasaf Ozgesert babasını akşama kadar görüyor mu canım ? gün boyu seninleyse onu az gördüğü için öyledir bunda birşey yok
Sasah1441 Ozgesert canım benim oğlum 7 aylık, oda babasına çok düşkün. Aynı dediğin gibi ona gülüyor atılıyor alsın diye kucak açıyor, bana gelince beni itekliyor 🙈🤣🤣 bıktı galiba benden gece gündüz... Farklı insan görmek istiyor
Bsrylmz Ozgesert yaa benim kızım da 6 aylık sürekli bende kimseye gitmiyor aynı şeyi yaşarsam üzülürüm evet babalarına gitsinler vakit geçirsinler ama gel deyince bizede atlasınlar🌸 , şimdi bile birine gidince bana gelmek için çırpınıyor ya içten içe hoşuma gidiyor🤭
Ozgesert Bsrylmz 2 gün öncesine kadar benim oğlum da öyleydi 2 gündür böyle artık babayı da iyice tanıyorlar gideceğinin farkına varıyorlar galiba ama biz hep onlarlayız bunu da biliyorlar heralde ondan oluyor
ayazasaf Ozgesert ondan dolayı öyle yapıyor kuzum :) ben anneme canımı veririm ama çocuklen babamı haftada bir anca görebiliyordum hep uzun yola giderdi sigarasının küllerini saklardım koklardım :)
Sasah1441 Ozgesert 4 gün önce böyleydi durum ama galiba yavaştan değişiyor canım 🙈😁 iki gündür bana da atılmaya başladı. Kucağına al diye kollarını açıyor, bugün de ilk kez anne dedi kurban olduğum 😍❤️❤️❤️