elifozkan Bebeğim orta kulak iltihabı olmus doktorum bu ilacı yazdı ama sormayı unuttum panikle ya nasıl kullanıcam yemeğe mi katıcam tozunu yoksa sulandırıp biberonla mı vericem doktoruma ulasamadım bilgilendirin lütfen beni
Kuzularinanasi elifozkan icinde yaziyor nasil hazirlanacagi .okursaniz adim adim yazar. Kaynamis sogumus su ilave edecekseniz cizgiye kadar iyice calkayip bakacaksiniz cizgiden asagida ise biraz daha su ekleyin.iyice calkalayin.ictikten sonra da dolapta saklamaniz lazim
Omeraslan elifozkan üzerinde zaten yazıyor. Çizgisine kadar ılık su koyup çalkalayin. Biraz bekleyince su miktarı azalacak tekrar çizgisine kadar su koyup çalkalayin.
Sizden-biri elifozkan sulandıracaksınız şişede çizgi var oaryaa kadar kaynamış ve sogumuş su koyacaksınız öyle vereceksiniz kaç ölçek olduğunu bilemiyorum eczacı yazmıştır
aysegul_my elifozkan onu azar azar vericeksiniz tek kullanımlık değil uzerinde yazar yarım ilaç kaşığı mi tam ilaç kaşığı mi diye kaça saat aralığında verilicek yazar bianda vermeyin hepsini çocuğu hastanelik edersiniz
GezginPaNDa elifozkan kaynamış soğumuş suyu çizgiye kadar koyun. Sallayin. Bebek kaç aylik kaç kilo 1 kaşık verin 12 saatte bir
mozz elifozkan biberon derken ? Üzerindeki çizgiye kadar kaynamış soğumuş su koy iyice çalkala kutunun içinde kaşığı var zaten yarım ölçek ver