merve2255 kızlar bana ağır misafir menüsü çıkarmanız lazım Üç çocukluyum hem yaparken çok zaman harcamayacağım hemde Sofra da çok şık duracak bi menü lazım Eşimin arkadaşı ile hanımı gelecek akşam yemeğine davet ettim
esenhanimm merve2255 ana yemek olarak güveçte patates püresi et sote diyebilirim kişi başı güveçlerde
ayazz512 merve2255 bn olsam mutlaka soğuk meze yap derim Kremalı mantar çorbası Sebzeli tavuk baget Pirinç pilavı Salata İçecek Meze ( havuç tarator/yoğurtlu köz patlıcan/ haydari)
bozkurtaybk merve2255 Mercimek çorbası Fırında tavuk patates yada kırmızı et sote Patlıcan kebabı Haydari Humus Hazır içli köfte var filede çok güzel onuda alıp koyabilirsiniz Mevsim salata Pirinç yada bulgur pilavı Magnolia
cikolatahurma merve2255 Benim ağır misafirim gelse Kavurma Haşlama Köy tavuğu Lahmacun Bu tür yaparım hem kolay oluyor bunlardan biri Yanına da çorba pilav salata meze yeterli bence
merve2255 esenhanimm evet oda aklıma geldi Güveçte üstü kaşarlı köfte çok güzel oluyor Mercimek çorbası yapsam Yanına salçalı bulgur Fakat ortaya ne yapayım
esenhanimm merve2255 hayır soğuk oluyor kaynamıyor bugdayı haşlıyorsun soguk bi ayran yapıyorsun katı kıvamlı bugdayı koyup nane koyuyorsun hatta buz koyanda var bu sıcaklarda en iyi çorba
Sogukbaklava merve2255 Et yapardım ana yemek ( kavurma olabilir) Soğuk çorba yapardım yoğurtlu yeşil naneli buzlu internetten bakabilirsin çok tarif var Pilav Salata 🥗 Meze yapardım (havuç tarator veya köz sebze mezesi
reri merve2255 mercimek çorbası Patates püresi üstüne sebzeli et sote Pirinç pilavı Börek (hazır yufkadan) Sarma Havuç taraftar Mevsim Salata