simseklivekalpli Zaten aşırı dandik bir mermer (mermer olduğu da şüpheli) yanlışlıkla çay dokulsun ertesi gün sarariyor. Burası böyle kararmıs. Çamaşır suyu beklettim çıkmadı ne yapabilirim?
hunilimomy simseklivekalpli gideri kapat beybi limon tuzu karbonat azicik Arap sabunu karistir beklet
canan6668 simseklivekalpli aaaa Oranin Hali ne misafir gelsem evine bir bardak su içmem aahah🤣🤣🤣🤣🤣daya çamaşır suyunu iyice ovala asko çıkmıyorsa heryeri sarart moda olur 😁😁😁
simseklivekalpli gizememre alpaslanmom_ hunilimomy canan6668 alinmom Marfa_marfusha Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Tatlican Parlatıcı denedim telledim olmadı, limon tuzu karbonat Arap sabunu yaptım biraz bekledim telledim baktım çıkıyor gibi tekrar aynısını komple yaptım bu sefer üstüne sirke de ekledim 5 dk falan bekledi ovaladim telledim bu oldu bana bi süre yeter 😂
simseklivekalpli canan6668 ya çamaşır suyu yaptım yarım saat falan beklettim çıkmadı. Geceden çamaşır suyu bassam diyorum kedi var oraya falan çıkası gelir yalanır günah hayvana diye yapamıyorum.
Marfa_marfusha simseklivekalpli bolca karbonat ve beyaz sirke dokun, benim evdeki lavaboya fayda etmedi. Ama eskiden annem herşeyi karbonatla temizlerdi küçüktüm her yer bem beyaz pırıl pırıl olurdu
canan6668 simseklivekalpli dogru Evet askim çıkmıyorsa bosver ya çokta kötü görünmüyor karbonat sirke dene Birde
alinmom simseklivekalpli levye biraz yıpranmış değişim yapılabilir. Hep suya maruz kaldığı için böyle oluyor.