anayimbencanim Kızlar 11 ay 15 günlük bebeğime hiç kefir vermedim nedir ne işe yarar ne zaman verebilirim acaba
organikirmik anayimbencanim ben birkaç gün önce verdim 7.5 aylık. Probiyotik yani yararı çok verseniz faydasını görürsünüz
Mammamiaa_ anayimbencanim kefirzadem altınkılıç sade. Oğlum 300 ml olandan hergün tüketerek kilo almıştı.
caylavyu anayimbencanim Sade kefir alın alkınkılıç ve kefirzadem güzel marka temiz. Sade şekilde vermeyi deneyin pipetle bardakla falan içmezse içerisine muz, ceviz rendesi gibi kuru yemişle zenginleştirebilirsiniz. Kefir çok yararlı mutlaka vermelisiniz
organikirmik anayimbencanim olmaz. :)) hazır meyveli kefirlerde çok fazla katkı maddesi var, sade alıp kendiniz meyve ekleyebilirsiniz. Kefirzadem kullanıyorum ben
anayimbencanim Mammamiaa_ yaa benim için kilo da çok önemli mesele 1 yaşına girecek hala 7.5 kilo peki her gün bi şişe bitirmesinin bir sakıncası var mı acaba
Mammamiaa_ anayimbencanim yok tabi ki. Oğlum o zaman 2 yaşında değildi kendi içerdi ben zorlamazdım şuan 4 yaşında zararlı ne kadar içecek varsa içiyor maalesef