ekdkdkk  Merhaba kızlar 5. Buçuk aylık sıfır uyku gecelerı yarım saatte uyanıyor bazen 1 saatte bır huysuz sureklı yoruldum artık diş mi Tetagil aldım kullanan var mi
beyazzkuguu ekdkdkk tedagil bizde hiç işe yaramadı. Bizimde 4.5 ayda başladı. Ben artık kabullendim 15 aylık olduk hala devam ediyor maks 2 saat uyur kesintisiz
bad28 ekdkdkk tetagil aldım ama çok fayda etmedi gibi bilmiyorum ya da bizde öyle oldu. El sürekli agızda huysuz gündüz yarım saat uyumuyor bile
kckglr ekdkdkk diş geliyor canım. Bizde o aylarda Tetagil rahatlatıyordu. Şuan 10. Ayında diş geliyor ama Tetagil rahatlatmıyor çok daha zor geliyor bu dişler. Gece gözleri kapalı ağlıyordu yavrum. Diş kaşıyıcıyı buzluktan dondurup ağzında tutuyordum. Ağız mendilini de buzluğa koyuyorduö geceleri soğuk soğuk bastırıyordum. Ay ne günlerdi. Allah yardım etsin ikinizde 🫶🏻🤲🏻
ekdkdkk Bende verdım ama gene 30 dakıka uyudu zaten sabahları cok uyuyan bır bebek degıldı ama gece ıyıydı 4 gıdınce bozdu 4 ay uyku gerılemsı dedık tamam oda bıttı 5 buçuk oldu ama berbst oldu tamamennn gece ıyı gelır belki Tetagil
aydint Siza daha var gibi, diş bi anda çıkmıyor ama belirtileri aylarca sürüyor huzursuzluğuna bi sebep bulmak zorunda değilsiniz öyle yormayın kendinizi,bugün böyleymiş diyip geçin bi mantığı yok çünkü