fatmanur0 urasmomy_ benim kızım iki aylıkken yan döndü 🤣🤣 her çocuk bir olmuyor şuanda beş aylık yüz üstü uyumayı öğrendi kuduruk valla yerinde durmuyor 🤣🤣
dygskerem urasmomy_ ayaklarıyla kendini itip yukarı yukarı çıkıyor altını değiştirirken falan dönüyor 2 aylık hiç duracaklığı yok
[silindi] urasmomy_ benimki de 3 ay döndü nurtopu gibi hareketli bebeğiniz hayırlı olsun koltukların masaların tepesinden topluyorum kendisini şu an 😂
urasmomy_ fatmanur0 benimde 2 ay 27 günlük şuan dönüyor birden kendini atıyor itiyor ilerliyor olduğu yerde biraz mesela yatakta bir yere koyuyorum çırpı a çırpına 1 karış yukarıya çıkıyor merak ettim bazen yan yatırdığımda yüz üstü döndüğünü görüyorum korkuyorum biraz
urasmomy_ fatmanur0 benimde 2 ay 27 günlük şuan dönüyor birden kendini atıyor itiyor ilerliyor olduğu yerde biraz mesela yatakta bir yere koyuyorum çırpı a çırpına 1 karış yukarıya çıkıyor merak ettim bazen yan yatırdığımda yüz üstü döndüğünü görüyorum korkuyorum biraz
duyguluinsan Benimkide 3.aya yakın döndü. Şimdi 4 aylık. Bezini değiştiremiyorum. Hep dönmek istiyor. Öne atılarak sürünme çabasında. Bunları yapması mucize değil, yapmaması da abes değil. Her çocuğun gelişimi birbirinden farklı.
urasmomy_ duyguluinsan normalmiş canım benim ilk oğlum ilk 3-4 ay kafasını bile tutmayınca garipsedim biraz normal olan buymuş demek
urasmomy_ [silindi] ay diğer oğlum 5. Ayda sönmesine rağmen aşırı enerjik gün içinde 1 kere uslu oturduğunu görmedim eyvah o zaman
Deletedmom_968 urasmomy_ 3 ay 15 günlük bebeğim tummu time yaptırdığımda sıkılınca kendi dönüyor normal bir yere koydum zaman da sağa spla kendini döndürüyor