Omurbebek Saat 05:30 bugün biraz daha erken çıktım hastane işlerim var yürüyüşü bitirip hastaneye gitmem lazım. 🥰
Omurbebek Omurbebek saat 07:45 hepsi bitti çok şükür bugün toplam 2 saat 15 dakika egzersiz yaptım. 1 saat 45 dakika yürüyüş. 30 dk bisiklet + spor aletleri.
Ertugrulsena Omurbebek ne güzel bende leslie+evde 10 bin adım atıyorum 13 kilo verdim 2.5 ayda gerçekten isteyince oluyor 🌸
Omurbebek ipeksiiimom amin. Bende çok yoruluyorum ama pes etmiyorum kendimi şartlandırıyorum adım sayacına bakmayacam diye bi bakıyorum sekiz bin dokuz bin olmuş. Ama çok emek isteyen bir şey.
ipeksiiimom Omurbebek aslında ben yürümeye bayılırım üniversite yıllarında 20 bin adım attığım da oluyordu ama şimdi kızım durmuyor izin biraz büyüyünce belki daha kolay olur
Omurbebek ipeksiiimom evde leslie yapmana da mı izin vermiyor. Benim kızım büyüdü yoksa bende çıkamazdım. İkinci çocuk olmadan bende bu günlerin tadını çıkarıyorum :)
Omurbebek balkizimcicekkiz 45 günde. Ama ben direnç kilom da iki hafta durdum. İki hafta boyunca bi gram veremedim. Şimdi tam 8 kilo verdim. Bi 7 kilo daha versem bekarlık kiloma geri dönerim:)