tastam Kızlar ev aldım, mutfak dolapları daha takılmadı. Müteahhidin taktırdığı renk ceviz ve krem. Bize seçim yapabilirsiniz dediler. Sizce olduğu gibi mi kalsın yoksa beyaz mı taktırayım. Beyaz çok mu sıradan olur?
50krsvertirreekk tastam bence beyaz en zamansız parça evi geniş ve ferah gösteriyor klasik modası da hiç geçmiyor imkanınız varsa ben beyaz yaptırın derim 🥰
tastam 50krsvertirreekk ben ahşap görüntüyü seviyorum ama bir kaç ev gezdikten sonra fark ettim ki mutfak çok çok geniş değilse o ahşap/ceviz boğucu kalıyor. Haklısınız
tastam yavruaslanlar gri / antrasit yeni yapılan evlerde çok tercih ediliyor. Yakın zamanda çok ev gezdim ve artık gri ve antrasitten soğudum 😅
Snp57asel tastam bende dolaplarimi beyaz yaptırdım evet pislik gözüküyor ama en azından ferah gözüküyor ve misafir geldiinde hep mutfaktayizdir
tastam bisenakillisinzaten benim önceki evin beyazdı, yeni eve geçersem farklı renk yaptıracağım demiştim ama yine beyaza meylediyorum 😅
hemsireanne112 tastam üst ahşap, alt antrasit önceki evim öyleydi asla leke göstermiyordu çok memnundum