cge_14_2020 Bir ay 12 günlük bebegim grip oldu nefes almakta zorlanıyor bogazi balgam oluşturmuş. Doktora gittik aferin surup ile burun spreyi verdi. Cok üzülüyorum yaa ne yapabilirim. Uyurken nefes alamıyor cok huzursuz
Asli123 cge_14_2020 fizyolojık suyu akıtıp burun aspiratörü ile çekmeniz lazım nazik bi şekilde bi de başının altına çok ince yastık koyun ki rahat nefes alsın. Bazı hekimler burun aspiratörünü önermıyor şöyle yapabilirsiniz fizyolojık suyu damlattıktan sonra bebeği ya yan çevirin ya da kucağına alın yüzüstü şekilde aksın burnundaki.Ateşi vs yoksa şurup vermeyin bence tabi ☺️ Çok geçmiş olsun miniğe
Mires cge_14_2020 Nefes alamıyorsa nebulizatör kullan benim kızımda hastaydı ciğerleri balgam dolmuştu doktor antibiyotik ve nebulizatörün içine koymak için ilaç vermişti sabah akşam kullandık makineyi baya rahatlamıştı bebeğim birde burnunu açmak için serum fizyolojik kullandık burnuna damlatıp ardından aspiratörle temizledik her gün tavsiye ederim👍
Hazal89 cge_14_2020 burnunu temizlemen lazım güzel bir banyo yaptırıp baş ucuna soğanı ikiye böl 6-7 tane karanfil ekip bırak nefesi boğazı burnu açılır her gün yenisini yap
cge_14_2020 Asli123 fizyolojik suyu danlatip aspirator ile çekiyorum fakat bogazindakine ulaşamadigim için cok huzursuz. Dediginiz yastık koymayi deneyecegim tesekkur ederim
seymaa66 cge_14_2020 nebulazetör ü Dr önermedikçe kullanmayın ventolin ve fizyolojik su ile kullanıyo kendimbaşınıza böyle bişey yapmayın çünkü ciğerlere inmedikçe zaten kullandırmıyorlar doktorlar ben doğduğundan beri burnunu temizliği yaparım serum fizyolojiği enjektöre çekiyoruz bir burnundan fışkırtıp diğer burun deliğinden çıkartıyoruz 🙂 çok iyi geliyor YouTube de videoları var bakın derim geçmiş olsun
Mires cge_14_2020 kullanılıyor tabi bize doktor söylemişti zaten siz alıp içine serum fizyolojik koyabilirsiniz doktora sormanıza bile gerek yok😊
Hazal89 cge_14_2020 dene canım ben soğan sayesinde bebeğimi hasta olmaktan kurtardım birde buhar yap peteklere ıslak havlu odasında kettle kaynat bozulmuyor kolay kolay korkma
cge_14_2020 Hazal89 bu dediklerini uygulayacağım canım cok sağol insallah bizde kısa sürede atlatırız 🙏