sdsd Sulebrk ben kullanıyorum,özellikle sağım yaparken diğer meme den sütü topluyor boşa gitmıyor,memnunum,ama emzirirken bebeğim çok hareketli ayagı carpınca vakum acılıyor böyle cok kez süt yerlere sacıldı
[silindi] Sulebrk eger sütünüz cok fazla degilse bosuna almayın derim bebek emerken hareketli oluyo yerinde durmuyo pompa hiç memnun kalmadım ben
Elele Sulebrk sütünüz bolsa alın değilse almayın benim çok yoktu almıştım işime yaramadı hatta düşünürseniz ben satabilirim size 4-5 kere en fazla kullanılmıştır o da deneme sonuç hep hüsran 🤷🏻♀️
BusraYigit Ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım. İyi bir şekilde sıkıştırınca çocuk hareketli olsa bile çıkmıyor. Süt sağma makinelerinde uğraşırken sütüm az diye üzülürken bunu alınca anladım sütümün fazla olduğunu.
Sulebrk BusraYigit bende almak istiyorum emzirirken diğer göğsümden alıyor süt evde lanet bi pompa var çok zamanımı alıyor
Sema6666 Sulebrk manuel pompa mi var evinde bnm manuel aslnda elektirkli aldk taktm göğsüme manuelden daha kotu emis gucu geri iade ettim
Sumide Ben de memnunum keske onceden alsaydim aksama kadar biriktirip veriyorum bir keresinde kizimin ayagi çarptı yere döküldü nasil icime oturdu ama 😄 ona dikkat etmek lazım
Peaceful Sulebrk ben aldım ama dedim ki keşke daha erken alsaydım birde sütüm az almayayım diye düşünmeyin arkadaşlar sağdıkça artıyor süt.
Sevvalaydin Sulebrk ben memnunum valla diger pompalarla sagcam diye ugrasana kadar emzirirken takiyorum obur gogsume hic cikmasa 40 cc cikiyor her emzirmede takinca totalde baya sut toplanyr hemde yorulmadan ve boylelikle diger gogus surekli bosaldigi icin sut artiyor iyi vakumlayinca cikma sorunuda olmuyor
Bhar Sulebrk canım ben aldım ve baya kullandım çok memnun kaldım ben şahsen kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Elele Sulebrk hiçbi kusuru yok zaten Bikaç kere kullandım geçen sene Doğum yapmıştım ben instagram hesabınızı yazarsanız fotolar atarım ordan