efuli034 Kızlar sütüm bir süre yetiyor günde iki defa mama veriyorum geceleri baya doluyor ama gündüz çok emdiği için bebeğim asla gündüz yetmiyor mama vermekle kötü mü yapıyorum ilk bebeğim herkes mamaya çok kötü bakıyor sizin düşünceleriniz nedir
simseklivekalpli efuli034 zaten sütünüz varken mama vermeniz evet gereksiz. Anne sütü bebek emdikce artan bişey bekleyim dolsun mantığı yanlış. Bol bol emzireceksiniz sütünüz artacak bebek doyacak Mama içince bayılması mamanın hazmı zor olduğu için. Anne sütünün sindirimi kolay doyar 1 saat sonra geri ister.
hatice9 efuli034 benimde sütüm çok yok doğduğu gün sarılık ile mamaya başladık 1.5 aylık oldu gün içinde mama daha ağırlıklı veriyorum anne sütünü lansinoh ile sağıp veriyorum biberona alıştığı için memede fazla süre kalmıyor uyuyor hemen süt arttırıcı bestlak damla ve Solgar kapsül içiyorum
seherasil Bende okadar ikilemdeyim ki mama verdiğimde gaz ve huzursuzluk oluyor ama vermesem kilosu az mı acaba diye kafayı yiyorum
efuli034 seherasil gaz ve huzursuz oluyorsa vermeyin siz bence sütünüz yetiyor mu sizin kilo alımı için doktorunuz ne diyor. Birde iç güdüsel olarak hissedersin diyor herkes ama ben bi şey hissetmiyorum valla 😂😂
efuli034 simseklivekalpli öyle diyorsunuz da benim bebeğim çok obur sürekli emmek istiyor ve bez sayısı düşmeye başladı aç kalıyor gibi geliyor mecbur veriyorum :(
simseklivekalpli efuli034 şu an havalar sıcak, idrarla atacağını terle atıyo. Obursa daha iyi bol bol emzirin
efuli034 simseklivekalpli mamayı günde 2 defa veriyorum zaten diğer geriye kalan da sürekli emziriyorum mama yediğinde daha huzurlu
seherasil Ay doktor da kararsız bi iyi diyor bi mama ver diyor 1 hafta sonra kontrol var ber dicek gibi hissediyorum. Hatır şimdi az almış aç derse 1 aya üzülcem aç mı gezdi çocuk diye annelik zor valla