alinmom Uykusuz geceler mi, hiç bitmeyen çamaşırlar mı, yoksa “anneee!” diye gelen seri çağrılar mı? 🙈 Sabır mı daha çabuk tükendi, kahve mi yetmedi? ☕ Hadi biraz dertleşelim 🙃 Benim için uykusuzluk zirvedeydi… Gözlerim açık ama ruhum uykudaydı resmen 😅
Hemdem__ Kdm Kesinlikle uykusuzluk en zoru.Ev işleri ve yemek her zaman 2. Planda benim için.Tabi bu eşim sayesinde sen sadece çocukla ilgilen gerisi önemli değil diye beni motive ediyordu.Bazen de sabah 2-3 saat eşim bakardı çocuğa ben uyurdum ilaç gibi gelirdi valla☺️☺️
Tatlican alinmom Ahh bende çok ağladım neyin var annecim neden diye çünkü saatlerce susmuyordu önemli hastalıgı var sanoyordum annemde bana üzülüp ağlamıştı.
alinmom Tatlican ilk aylar çok yorucu neden ağladığını çözememek büyük bir bilinmezlik. Bizde onlarla birlikte yaşayıp öğreniyoruz herşeyi 😊
Mariposa alinmom anelikte en yoran sey cevrendeki 2.3. Kisilerin herseyi cok biliyor olmasi.. baska bi yorgunluk yok.
alinmom Mariposa ayii birde böyle bir sorun var. Herşeyi ben bilirim edaların da süzüm süzüm süzülüyorlar ah böyle insanlardan nefrettt 😏
Tatlican alinmom Erva 1 yıl agladı alerji leri vardı Dr bazılarını anlamadı ben yiyince çocuk sütü emince ilk 6 ay 16 saat agladı sonra sonra azalmaya başladı
Mariposa alinmom cocuk yetistirirken de zorlaniyor insan. O oyle olmaz boyle olur Bu boyle olmaz boyle olur Cocuk usur (50 derece ) Cocuk ac ( halbuki tok) Vb..