yigitinanneesii Boy 58,5 baş çevresi 42,5 çıktı. Doğumu 39du. Hemşire Baş çevresine 2 santim büyük dedi. Büyük çocuğumuzda başı büyük herhangi bi sorunu yok şükür. Genetik olabiliyor sanırım, bilgisi olan var mı?
TwinsAndBeren yigitinanneesii benim oğlumun da kafa ölçüsü önden gidiyor 34,5 doğdu, 4 aylıkken 43,5 di sanırım. Doktor bıngıldak ultrasonu istedi temiz çıktı bizim de genetik. Eğer çocuk doktoru gerek görürse bıngıldak ultrasonu ister 2 dk lık bir işlem
onceuponatime_ yigitinanneesii benim bebeğim de 3 aylık baş çevresi 42 cm hemşiremiz hiç öyle bir şey demedi büyük diye hatta persentil tablosuna göre tam ortalama dedi
urassssmom yigitinanneesii 36,5 doğdu oğlum da karnımdayken de başı hep önde gidiyordu şu an da hatırlayamadım ama önde gidiyor yine bence genetik boyu da uzun hamileyken de farklı doktora gitmiştim beni korkutmuştu kendi doktorum bunu hiç bi zaman sorun olarak görmemişti erkek mi bebeğiniz erkekler de biraz kafa büyük oluyor 😀
yigitinanneesii TwinsAndBeren bizimki 39 doğdu. Daha çocuk doktoruna gitmedik sağlık odağındaki hemşire dedi
TwinsAndBeren yigitinanneesii 3. Aydan sonra büyümesi yavaşlıyor bence normal ölçüye ulaşır 39 baya büyük doğmuş o yüzden bu kadar büyümesi de normal diye düşünüyorum
TwinsAndBeren yigitinanneesii ben de şaşırdım normalde 35 civarı oluyor çünkü 😀 olsun yine de normal bence. Baş tutması falan başladıysa başka bir sorun gözlemlemediyseniz kafa büyüklüğüne takılmayın hemşireler persentil tablosuna göre konuşuyor ama her bebek bir değil
yigitinanneesii urassssmom evet erkek🥰 ilk oğlumda öyle hep önden gidiyordu ama genetik bence babanında kafası büyük 🤣