kkubs Tecrübeli anneler bebeğimin gözleri ne renk suan ve neye döner acaba tahminler gelir miii suan 3,5 aylık. Yeni doğduğunda ışıkta cam gibi mavi oluyordu şimdi böyle djsjs değişir mi maviye mi yeşile mi döner ya da kahveye 
ikimelekannesi_ kkubs maşallah canım inşAllah daha fazla dönmez diyeyim ama bundan sonra dönerse de maksimum ela olur orda kalır bence
gizem6767 kkubs benım kızım da böyleydi tam hazırlmyrm ama aılede yeşil varsa o renk de olablır esımın aılesı benım aılem renklı yeşil gözlü güneş de daha çok bellı oluyo
_Hera kkubs ay hiç bilmiyorum bende yeni anneyim benim kiziminda gözleri mavi döner mi bilmiyorum oyuzden bişey diyemedim 😍😍😊🤣
kkubs ikimelekannesi_ insallah ya tabii ki yeter ki sağlıklı olsun gözleri miniklerimizin canları sağ olsun da insan merak ediyor 😂 teşekkür ederiz 💌🥰
kkubs gizem6767 benim de annemin babası yeşil, annem ela eşimin dedesi de yeşilmiş ışıkta çok daha farklı ama evin beyazı ışığında mavi gibi çok renkli bizim bebe😂
agustosbocegimm1608 kkubs benim eltimin oglu gözleri dogdugunda maviydi sonra acıldı şimdi de yeşile dönmeye basladı 5 aylık su an muhtemelen ela olur gibi en sonunda. Sanki sizinki de ela olacak gibi duruyo masallah bu ara da 🧿🧿
Robinson Göz cok belirsiz bişi 1 yaşa kadar değişme ihtimali vardir ama maşallah çok güzel boylede kalabılır elayada dönebilir maviye donmez cunku goz rengı acılmaz koyulasmaya meyillidir.
kkubs Robinson ya mavi bana da imkansız geliyor gibi aslında ama Baktikca iç kısımlar mavi sonrakiler daha yeşil gibi burda oule çıkmamış tabi 😂 bu arada çok teşekkür ederiz 💌