ahmedinannesi21 Kizlar cumartesi gece kan verdim ve betam 75 çıktı doktor olabilir ama olmayabilir de dedi net bişey söylemedi. bnm gibi olanlar var mı ?
atesarp ahmedinannesi21 ben 4 gün önce verdim 2 idi bugün verdim 25 olmuş doktor 2 günde bir yenileyeceğiz tahlili diyor muhtemelen sizinde oyle olacaktır benim reglime daha 4 gün var ama
ipeksiiimom ahmedinannesi21 önemli olan 2 güne bir 2 kat artması. 5 ve üzeri değer pozitif sayılıyor yeniden kan verip artışa bakın
ahmedinannesi21 atesarp atesarp benim reglim 4 gün geçiyor. 23 temmuzda test yaptım sizinkisi gibi silik çıkmıştı. Yarın yine kan vereceğim
ahmedinannesi21 atesarp bende kaç gündür aşırı derecede sıcak basması var yani vücudum filan hep yanıyor ateşim var diyorm eşim yok diyor.
atesarp ahmedinannesi21 havalar o kadar sıcak ki inan ayırt edemiyorum normal bunalma gibi geliyor bana
atlasidil Ben 58 ile öğrenmiştim. Esasen çıkan değer değil artış önemli canım. Benim geç döllenmeydi üstelik. İlk kan tahlillerimde 0 çıkmıştı beta. Artışı takip et. Hayırlı olsun. Sağlıcakla gelsin. 🌷🥰