irewesley Merhaba kızlar Dört aylık bir bebeğim var ve KPSS çalışmaya karar verdim bir yandan da çok kararsızım Bebeğimle yeterince ilgilenememekten korkuyorum. Aranızda aynı süreçten geçen ya da geçmekte olan var mı ?
Husnur irewesley bende tam dört aylıkken başladım inanın o kadar stresli ve emeğinizin karşılığını alamazsanız çok pişman oluyorsunuz bir aklınız Bebek’te bir aklınız sınavda çocuk anne anne anne diye ağlıyor siz sınav çalışmak zorundasınız bunları bilerek başlayın veya çok kasmadan devam edebilirsiniz şöyle söyliyim yani çocuğunuza zamanında zamanınızı ayırın boş kaldığınızda o uyuduğunda vesair sınava çalışırsanız çok daha iyi olur inanın ki gerçekten sonucunda atanacağınızın Garantisi olsa herkese tavsiye edeceğim Ama bunun bile garantisi yok şu an o kadar pişmanım ki çalıştığıma 76 puan aldım ve atanamadım muhtemelen de atanamayacağım çünkü gerçekten çok az alım var Antalya’nın bir ilçesinde yaşıyorum yaşadığım yerde neredeyse hiç alım yok başka bir yerde tercih edemem çünkü eşimin burada bir iş yeri var maddi olarak bir sıkıntınız yoksa kesinlikle tavsiye etmem ama tabii ki de siz bilirsiniz bunlar benim tecrübelerim sizle paylaşmak istedim
uakbn0_0 irewesley benimde şuan 4 ay 15 günlük bebeğim ve uyudugu tüm vakitlerde ders çalışıyorum o uyandıgında baştan oyun oynuyoruz besliyorum bir işim varsa ana kucagına koyuyorum onunla konuşarak işimi yapıyorum ya da oyuncaklarını işimin yanına alıp yere yatırıp işimi yapmaya çalışıyorum bence gönülden isterseniz her şey mümkün🌸
Ss93 Ben aynı dönemlerde açıköğretime yazıldım ikinci üniversite için. Bizim kızın gece uykusu kesintisiz olduğu için onu uyutup gece sabaha kadar çalışıyordum, gündüz onunla ilgileniyordum. Birazcık uykusuz kalıyorsunuz ama oluyor
fatc irewesley ben hamile iken çalışıp atandım hem de özel hastenede çalışıyordum. Uyuduğu saatler çalışmalısınız yoksa uyanıkken dikkatinizi vermek zor olur ya da gece eşiniz bakıyor ise anca öyle olur
tomrisinizi irewesley kızım 1,5 yaşındayken kpss calismaya başladım hemde on yıl aradan sonra. Çok daha verimli çalıştım o yıl atandım çok şükür. Kendine inan günlük planlarını yap programa sadık kalmaya çalış emin ol zamanın kısıtlı olduğu için çok daha fazla verim alarak çalışacaksın pes etme kendine inan
BongomyaPrensi tomrisinizi şöyle yorumlar okuduğumda o kadar motive oluyorum ki 🥰 tebirk ederim sizi ❤️
aybars0343 irewesley benimde 17 aylık bebeğim eylülde başlıcam haftasonu dershaneyle birlikte inşallah yapabiliriz inşallah bebeklerimiz bize şans getirir ve atanırız 🥹