momft25 İmplant yaptıran var mı aranızda ? Normal diş hekimleri yapıyor mu yoksa uzman mı olması gerekiyor ? Birde ağrılı bir süreç mi ? Yaptıranlar bilgi verebilirse sevinirim
pantenkelebek momft25 yaptırdım 3 ay falan oldu dişlerim çekildiği gün taktırdım 4 ay sonrada dişler takılacak. 1hafta ağrılı oldu dikislerim alınıncaya kadar sonra hiçbişey kalmadı. Siz dış çektirip mi yapacaksiniz
momft25 pantenkelebek benim çekim oldu 5 ay önce toparlansın demişti doktorum şimdi artık implant için başvuracağım. Uzun sürüyor mu ilk seans acaba sonra diş ne zaman takılıyor
pantenkelebek momft25 benim çekim yapılır yapılmaz vidalar takıldı canım kemiklerim zayifmis kemik kaybolmasın diye hemen yaptılar diste 7 ay sonra takicaz dediler 4 ay kaldı işte. Kemiğini deliyorlar matkapla vida yerleştiriyor
momft25 pantenkelebek bende bugün yaptırdım geçmiş olsun sizede. Ağrım olur diye endişe içindeyim umarım çok sürmez
momft25 pantenkelebek sadece vida daha dikişler duruyor. Sıcak içecek yasak , diş fırçalama 1 gün yasaktı. Yine dikişler olunca hep yumuşak yiyorum 1 hafta daha sürer böyle heralde size sıcak içecek yiyecek kaç gün yasak denmişti
pantenkelebek momft25 dikişler alınıncaya kadar yasaktı gargara verdi bana da dikisler alınıncaya kadar düzenli kullan dedi. Dikisler çıksın rahat edeceksin bişey olmamış gibi devam ediyorsun
momft25 pantenkelebek evet dikişlerin varlığı beni tedirgin ediyor. Sıcak içeceklere 2 gün yasak dedi birde boğazım biraz ağrıdı enfeksiyon oldu heralde onun dışında pek zorlanmadım daha dikişler duruyor ama
momft25 pantenkelebek dikişler alındıktan sonra ne zaman çağırdı sizi tekrar birde dikişler alındıktan sonra bir şeye dikkat ettiniz mi
pantenkelebek momft25 10 gün içinde tekrar gittim dikiş aldırmaya. Gargara yaptım bir gün daha sonrasında dikkat etmedim