aselliyam23 Benim kızım babaci ikinci sırada ben geliyorum sebebi de çok basit babası o ne derse yapıyor benim sınırlarım ve kurallarım var haliyle bu kızımın işine gelmiyor 🙈 sizinkiler annecimi babacimi bu arada kızım 4 yaşında 🥰
gizememre aselliyam23 şu an da bana ama babasının yeri de ayrı tabi biraz daha büyüsün roller değişir gibi 🥰
bisenakillisinzaten aselliyam23 benim kizlar babaci benim sözümü dinlemezler bile babalarının sözünü dinlerler 😓😂
aselliyam23 uykusuzanne__ evet kız çocuğu genel olarak babaya duskunmus bu durum beni üzsede babasına karşı bağlılığı beni mutlu ediyor tabi🥰
uykusuzanne__ aselliyam23 evet çok bağlı babasına çok seviyor gider öper saçını sever eşimin aklı gidiyor resmen💙
aselliyam23 uykusuzanne__ Allah’ım size bağışlasın iyi olsunlarda kime düşkün oldukları şuan önemli değil 🤗
Paramedik16 aselliyam23 ikizlerim (erkek) 2.5 yaşında babalarını çok severler oynarlar vs ama tam bir anacılar 😂
aselliyam23 Gamzelikiz_34 genel olarak kız çocuklarınin babaya düşkünlüğünu bı kez daha kanıtlamış olduk🤭