Rabiiul Kızlar uzaktan üniversiteye giden var mı ?zorlukları nedir acaba ? sınavlara yüz yüze mi giriyorsunuz online mı oluyor
degersizbirhayat_1 Rabiiul bir tanıdığım okudu dışardan sınav olunca gidiyordu yapıp geliyordu geçen sene mezun oldu sanırım ama öyle çok şey bir bölüm değildi sanırım
NariNariKiminYari Rabiiul açıktan okurken sadece sınavlara giriyorsun sınavlar online olmuyor yaşadığın yerdeki okullarda giriyorsun diye biliyorum
hira0502 Rabiiul uzaktan olunca online dersler falan oluyor canım katılman gerekiyor. Simavlar içinde okuduğun okulun iline gitmen gerekiyor degişmediyse
ebru3457 Rabiiul bende açıköğretim üniversite okuyorum sadece sınavlara giriyorsunuz sınavlar yüz yüze online değil korona ve deprem dönemi online oldu sadece uygulamasın da yine ders anlatımları var onları dinleyebilirsiniz ama okula vs gitmiyorsunuz
Rabiiul degersizbirhayat_1 üni den üni ye değişiyormuş sınavlar sanırım. Sınav dışında okula gitmek gerekiyor mu acaba 🤔
forumgurmesi Uzaktan eğitim mi açık öğretim mi sorduğunuz? İkisinin ders ve sınav prosedürleri farklı oluyor
forumgurmesi Rabiiul uzaktan eğitimde üniversiteye göre değişiyor. Bazen uygulamalı dersleri de olabiliyor bölüme göre değişik.
NariNariKiminYari Rabiiul uygulamalı dersi yoksa online olarak alırsın dersleri sınav konusunu hiç bilmiyorum
Rabiiul hira0502 yakında üni var orayı yazacağım zaten uzaktan bölümler daha fazla açıktan çok fazla bölüm yok
Rabiiul ebru3457 açıköğretim ve uzaktan öğretimin işleyişi farklı oluyormuş sanırım o yüzden sormak istedim ben uzaktan okumayı düşünüyorum
Karmom Rabiiul hangi üniversite hangi bölüm için soruyorsunuz daha net söylerseniz daha net bilgi verebilirim
Karmom Rabiiul istanbul üniversitesi, ankara üniversitesi gibi devlet üniversitesine bakabilirsiniz, ben özele o kadar para vermem açıkçası.