ballikolarim Kizlar oglum 3.400 dogdu 2 aylikken 4.900 geldi bana zayif geliyor anne sütü aliyoruz 2 aya kadarda gunde 2 kez falan mama aliyorduk sizin bebisleriniz kac kilo
mutlulukkkzamani ballikolarim benm oğlum 2 aylıkken 5700 kilosu ama sonrası hep ishal oldu kilo verdi toparlanması baya sürdü Sütun yetmiyorsa mama ver doymazsa mamada artirabilirsin
sadecesenmelek ballikolarim 2 ayda 1500 kg almş ilk aylAr 1 kg almştı oğlum 5aylık 8200 kg 3300 doğmuştu
ballikolarim mutlulukkkzamani Benim oglumda cok kaka yapiyor gunde ⅘ kez ve cok civik su gibi ishallik var mi diye düşünüyoruz bizde sürekli
mutlulukkkzamani ballikolarim benm bebeğimde oyeldi sonrası bez sayısı ⅞ yükseldi ama doktora göster ben götürdüm bir tanesi normal.demisti baktım olmuyor tekrar götürüp başka doktora göstermiştim serum verdi 2 kez Görsel çekip götür yada bezi de yanında olsun Eğer cıvık siviysa bilki ishal
ballikolarim mutlulukkkzamani mutlulukkkzamani bazi gunlerde ayni şekilde oyle cok sayida kakasi oluyor ve temizliyoruz dolu dolu aliyoruz sonra yeniden hemen yapiyor evet cok cıvık su gibi pütürleri de var ama asiri civik
mehtp5959 ballikolarim rengi sarı ise korkma dedi benim doktorum benim bebeğim de aynıydı sonra günde 2 sefer mama yaptım verdim düzeldi anne sütü alan bebeklerde oluyormuş. Fazla beslenmek istediği zaman da olur dedi doktor. Bağırsaklar düzene girince düzelecek dedi.
mutlulukkkzamani ballikolarim o zmn ishaldir ve bebeğin kilosu düşük bana gorede doktor birşey dedimi Doktor serum verirse biraz o rahatlatıp azaltıyor mama versem vede sık sık emizrsen düzelir
ballikolarim mehtp5959 Yani karni ac mi oluyor boyle cok kaka yapinca daha cok beslenme daha cok bagirsak hareketleri mi oluyor
sarpiskonunannesi Ay bende doktor muayenesini bekliyordum bunu öğrenmek için. Son 1 haftadır cıvık ama pütürlü yapıyor her kakayı fotoğraf çektim. Yaparken ki sesten bana ishalmiş gibi geliyor. Mamasız düzelmiyormu bu illet benim bebeğim biberon tutmuyor 😔
ballikolarim mutlulukkkzamani Evet mama sayisini artircam bugun doktorda hem emzir hemde arkasindan 60 cc mama ver dedi
papatya3458 3520 dogdu 48 gunluguz bugun daha anca 4320 olmusuz hem mama hem anne sutu aliyoruz mama miktarini arttirdi o kadar da emiyor ama neden kilo almiyor bilmiuorum
mehtp5959 ballikolarim doktor çok beslendiği için çok yapıyor dedi eğer rengi sarıysa korkmana gerek yok dedi
ballikolarim sadecesenmelek İlk aydan daha sonra mi iyi aldi kiloyu sizin oglunuz ..Birdr benim.oglum hic uyumuyor en uzun uykusu yarim saat oda etkiliyor mu bilmiyorum kilo alimini
sadecesenmelek ballikolarim benimki de hiç uyumuyor malesef 🥲 ilk ay 1300 kg almştı ikinci ayda hemen hemen o kdr aldı galiba işte snra hareketlendıkce düşüyor kg alımı
ballikolarim gnsmm Bilmiyorum ki zorlamadi bizi tuttu kendisi ama bende tutarken korktum memeyi birakirsa diye