[silindi] Kızlar bebeğime gelişimi için çeşitli kitaplar alıp okumaya çalışıyorum parmak takipli kitaplar, sesli kitaplar, tak çıkar kitaplar, yapbozlu kitaplar, 3D kitaplar (pop-up), dev kitaplar, cırtcırtlı kitaplar aldım alta ekliyorum sizinde aldığınız ve beğendiğiniz kitapların önerilerini bekliyorum 🥰
dayes [silindi] Ay keşke bizim zamanımızda da böyle kitaplar olsaydı ya resmen bazen kızımından daha çok merak ediyorum kitaplarını. Çok güzel renkli renkli, aç kapa, bul 😂🌸
maygirl [silindi] yükselen zekanın 6 24 ay zeki bebek kütüphanesi 8 li seti,Bebeğim konuşuyor kitabı,ilk oyun kitabım,keçeli ilk cırtcırtlı etkinlik kitabım,ilk fenerli kitap..Aynalı kitap…Bebeğiniz 1 yaş civarı diye anımsıyorum.uygun olan birçok sey ögrenebileceği kitaplar yukselen zekanin birçogu zaten.Burdan cok sey ogrenir zaten…Bunlardan direkt 17.ay gbi knusma setlerine geçis yapabilirsiniz.Hepsi zincrleme ilerler yani.
gizememre [silindi] kızımın en sevdiği böyle etkileşimli kitaplar hayvanların seslerini falan da öğretiyorum 🥰
[silindi] dayes evet gerçekten bizim zamanımızda hiç böyle kitaplar yoktu geceleri alıp okuyorum ben bile merak ediyorum içindekileri 😅 kitaplarla büyüsün ilgisi olsun istiyorum bu yüzden çok bakıyorum neler alabilirim diye
[silindi] maygirl ay evet yükselen zekaya da mutlaka bakacağım ben çocuk akademiden almıştım bu tarz kitapları
maygirl maygirl elinizdekilerden çocuk akademi olduğunu farkettiğim için direkt yukselen zekaninkileri yazmak istedim.Tabi ki çocuk akademinin yazdiklarima bnzer çok kitabı var hepside cok güzel.Onlarda cok guzel bi tercih..Sincap kitabın setleride cok guzel onlarada bakabilirsiniz.Yapıkredi ve iş bankası yayınları aynı zamanda.Genel olarak gercektrn faydasinı görduğume emin olduğum eğitici ögretici ilgi çekici belli başlı bana göre 5 6 yayınewi var yetiyor.
[silindi] gizememre çıtçıtlı kitapları çocuklar çok seviyor ya gerçekten ben de bu tarz kitapları çocuk akademiden almıştım ama yükselen zeka da mutlaka bakacağım hepsi çok güzel 🥰
[silindi] Layddiana @atlasgoksu çoğu sincap kitabın kitapları buradan link paylaşamıyoruz diye biliyorum isimleri şu şekilde Genel kültür kitabım dört seri hepsini almıştım Kirpicik Tadını çıkar Merakımdan soruyorum Bebek Üniversitesi Merhaba çiftlik merhaba duygularım merhaba eşyalarım merhaba böcekler merhaba orman bunlar da seriler Sesli kitapların hepsini Yapı Kredi yayıncılık’tan alıyorum hepsi gerçekten çok güzel oluyor her sayfada görsellerin sesleri oluyor bastığınız zaman ses çıkarıyor Mıknatıslı kitaplar da var ayrıca ilk bilgilerim bizde uzay var bu da bir seri Ya tozlu olan da bir kutu oyun markasına ait dilerseniz buradan tek tek paylaşabilirim 🥰
UykuPerisi_ [silindi] yükselen zeka bı işi biliyor gerçekten ben de hep onlardan alıyorum. Ekten eğitici oluyor bizim ki henüz farkında değil ama ileride çok seveceğini düşünüyorum bakalım
[silindi] Kizarmisdondurma hepsi çok güzeller 🥰 bebeğim konuşuyor, büyük sorular kitabım ve atlas bende almayı düşünüyorum içerikleri nasıl acaba
zey_np Usborne marka var ingilterenin sanırım gecen instagramda kesfetime düştü dedim neler yapmıslar ama ülkemizde bayağı pahalı 😔 6 aylık bebeğim var benim de bu aylarda kitap okuyan var mı okuyorsanız hangileri bir de iş bankası yayıncılığı cok methediyorlar
smileylaylom zey_np normal hikaye kitabı okuyorum dil gelişimi için bir de genel kültür kitabım serisi büyüyorum içindekileri anlatıyorum sonra bay köpek nerede diye kitap var keçelerin altındaki hayvanları buluyor pop itli kitap aldım duyusal gelişimi için
[silindi] gizememre rica ederim çocuk akademinin Cırtcırtlı kitapları güzel ve sincap kitabı çok beğeniyoruz görselleri çok güzel ve fazlasıyla eğitici nerdeyse tüm kitaplarını aldık 🥰
Kizarmisdondurma [silindi] Bebeğim konuşuyor kitabında gizli nesneleri buluyorsun canım Büyük sorular serisinde de bebişlerin yanıtlayabileceği görselli sorular var. Görselleri gerçekten çok iyi 15.ayda almıştım 2 yaş hala gün içinde 20 dk bakıyoruz. Atlas 3 yaş civarına daha uygun ama şimdiden göstermek anlatmak inanılmaz keyifli Tabi max 10 dk dinliyor olsundu🙃
gizememre [silindi] ben de şimdi bir sepet hazırladım indirim de hikaye kitabı da ekledim desteksiz uyku çalışmaları için iyi olur diye düşündüm 🥰