Muhammet Merhaba güzel anneler kızım 11 kilo 78 cm ama doktora ggttgimde çok ilgisiz sorsamda pek cevap vermedi azmi cokmu kilo takıntılı asla değilim benim için sağlıklı olsun yeter ama sadece merak ettiğim kilosu boyu normalmi zayifmi bide kizlar anne baba dışında hiç kelime yok yürüme desene iki üç adım atıp düşüyor normalmi
KuzeyinAnnesi03 Muhammet 18 aya kadar yürümeme normal ki sizin ki yürüyor sadece nazlı belli ki . Kilosu gayet iyi oğlum 19 aylık 10 kilo 81 cm . Konuşmaya gelince her çocuk cidden çok farklı bazısı çok güzel konuşuyor benim oğlan da herşeye aç diyor 😂 baba anne annennae isimlerimizi bile söylüyor ama 3 yaşında akrabamin oğlu sadece baba diyor mesela 🤷🏽
Dygosmn1 Muhammet erkek 10.3 84 cm Anne baba dede anneanne teyze pisi pisi kaka mama meme maymuna mamu der gel gel der bağ der 😁 doğum kilosu nerdir maşallah kilosu iyi sizinkinin
Ccyyln Muhammet benim kızım da 16 aylık. 11 kilo ve 80 cm. Konuşma olarak iyi çok şükür çünkü üç buçuk yaşında bir ablası var o yüzden ondan sürekli bir şeyler öğreniyor. Tek sıkıntımız uyku. Nefret ediyor uyumaktan ne gece ne gündüz uyumuyor maalesef. Uyusa bile yarım saatte bir uyanıyor. Her çocuk farklı işte. Yürümesini kafaya takmayın. Bi bakmışsınız yürüyor.
ertugrul509_ Muhammet Muhammet merhaba bizde 16 aylığız boy 82 kilo 10.300 doktor çok iyi dedi sizinkinin kilosu da iyi aynı şekilde sadece dede baba diyor doktor normal diyor ama maşallah diğer çocuklar şakıyor 😂😂 ben doktor iyi normal dedigi için zamana bıraktım zorlamıyorum artık
Muhammet KuzeyinAnnesi03 anladm canım çok tesekurederim işte gerçekten dediğiniz gibi çok farklı her bebek birbirinden bunu bile bile evham yapiyor akrani yürüdugunde yada konuştuğunda acaba sorunmi var diyor kendi kendine ♥️
KuzeyinAnnesi03 Muhammet annelik çok zor her zaman böyle olacağız üzgünüm keşke biraz bizde salıp rahatayabilsek 😥
Muhammet ebrar2456 yok knk anne diyorda şu bile diyemiyor bııı diyor suya konuşamıyor babada diyor nadir
ebrar2456 Muhammet Muhammet benimki de öyle suyu söylemiyor parmakla gösteriyor acıktığı zaman mutfağa götürüyor suyunu isteyince işaret ediyor
Muhammet Ccyyln anladm uyku sevmeyen cocuksa Allah yardımcın olsun senin için daha zor olsa gerek ama acaba başka bisorunumu var agrisi vs o yaşta uyku sevip sevmemegi idrak edemez isstemsizce uyumazmiki vücut kucukya hani vücudu uykusuzluğa karşı koyamaz bı sure sonra diye düşünüyorum ❤️teşekürederim bu arada
Muhammet KuzeyinAnnesi03 sorma bacım ota bo ……düşünüp kafa patlattigim çok yemesi uykusu osu şusu derken sanırım hayatım kaygılı geçecek Annnelerin derdi bitmiyorki bitmiycekte ❤️😊
Ccyyln Muhammet biz de anlamadık doktor her şeyi normal diyor ama sevmiyor uykuyu. Diş dönemi diyeceğim ama genel olarak böyle yani
Muhammet ertugrul509_ maşallah seninkinede evet banada normal dedi benimde pek yapacak birşey yok zamana birakcaz❤️😊