mehtaphay Kızlar bebeğim 11 aylık ben uyumadan önce irmikli muhallebi ve ya kaşık mamalarından veriyorum. Ama tok olmasına rağmen yine de uyurken illa emmek istiyor. Siz neler veriyorsunuz bebeğinize ve uykudan ne kadar önce veriyorsunuz ?
nnoktaa mehtaphay oğlum 19 aylık karnı ne kadar tok olursa olsun memeyi emzik gibi kullanmak istiyor. Emzirmek yerine artık pışpışlamayı sırtını sıvazlamayı deniyorum. Hatta eşim müsaitse onun uyutmasını istiyorum. Çünkü ben varsam meme ve kokusu var emmek istiyor
bebekbal mehtaphay et pilav patates havuç 🤣 meni zengindi bugün. Biz ne yersek onu veriyorum artık ya tabi 9 aylık olduğu için tuzsuz veriyorum. Ama 11 aylık bebek için muhallebi biraz hafif kalmaz mı acıkıyor olabilir. Ama alakası da olmayabilir çünkü benimki bunları yemesine rağmen 1-2 saatte bir kalkıp emiyor geri yatıyor 🥲🥲
minnakkofte mehtaphay 5 yaşındaki kızıma hiç gece öğünü vermedim gece kalkmasının toklukla alakası yok 11 aylık çocuk açlığa uyanmaz.gece yatmadan önce yemek vermeyin en iyi ihtimalle reflü olur en az 2 saat önce kesmeniz gerek emzirebilir ya da mama verebilirsiniz.kan şekeri yükselir ağır gelir uyur siz doydu sanırsınız.hele ki meyve muhallebi hiç vermeyin karaciğere zarar
organikirmik mehtaphay gece hiçbir şey vermiyorum, gece ben yemek yiyip uyuyamam çocuğa neden bu eziyeti yapayım. Uyanmasının da açlıkla alakası olmuyor çoğu zaman zaten
mehtaphay organikirmik önüne gelen açtır o yüzden uyanıyordur deyip aklıma girdi bende tok olsun diye muhallebi yapıp veriyordum. Gerçi yine kalkıyor da sabaha kadar 5-6 kez emmek istiyor
organikirmik mehtaphay önüne gelen az bi şey kitap okusa bebeklerin henüz duygularını regüle etme becerilerinin olmadığını ve her farklı histe ve ihtiyaçta anne memesine gelmenin onları rahatlattığını da öğrenirdi ama naparsınız kitap okuma oranı düşük bi ülkeyiz
cokbilmismom mehtaphay 15 aylık akşama yemeğinden sonra hiç bir şey vermiyorum bu bebeğinizin midesi sindirim sistemi için hiç iyi değil uyumadan bir iki saat önce hiç bir şey yememeli hele bide muhallebi çok gereksiz. Zaten yine uyaniyormus devam etmeyin boşuna
mehtaphay cokbilmismom peki cokbilmismom artık öyle denicem, bebeğim 9 - 9 buçuk gibi uykuya geçiyor akşam yemeğini 7 de yedirsem olur sanırım bundan sonra o şekilde denicem 🙃
ikibaloglanannesi 29 aylık akşam yemeğinden sonra hiçbir şey vermiyorum. Su içip uyuyor. Formül mamayı 20.ayda bıraktık. Bırakmadan önce de 12.aydan itibaren yemekten bir zaman sonra meyve su yiyip içip uyuyordu. Ekstra bir şey vermedim.
mamabear_ mehtaphay uyku öncesi devam sütü veriyorum sadece. Yetişkin olarak uyku öncesi bir şey mi yiyip yatarsınız?