21_cemile 1 yaşındaki kızım banktan kafa üstü düştü ve gözleri kızarmaya başladı ve cok aağlıyr ne yapmalıyım acil yazın lütfen.
Efe_momm Neden hala buraya yazarak zaman kaybediyorsunuz şaka gibi yapmanız gereken tek şey en yakın hastaneye başvurmak kafa darbeleri çok önemli kendiniz diyorsunuz çok ağlıyor diye demekki ağrısı var
esrakayhan Bi kaç gün önce benim kızım da düştü yere kafasını çarptı (22 aylık). Kafası morardı az ağlayıp sustu ama ben hemen nolur nolmaz diye acile götürdüm. Kafa travmaları çok önemli 2 3 saat gözlem altında kaldık çok şükür bişeyi yok
dygskerem 21_cemile biz ne diyebiliriz şu postları anlamıyorum gerçekten çocuğun kafasının üstüne düşüyor hastaneye götürseniz daha mantıklı değilmi biz nerden bilelim
bububuu 21_cemile herkes neden boyle lincliyo hastaneye gidip gitmedigini bilmeyerek ben olsam boyle yapardim ben olsam soyle yapardim ya bi duzgun yorum yapin gercektwn forumdaki neredeyse tum anneler direkt saldiriya geciyor duzgunce diyemiyormusunuz kafa travmalari tehlikeli olabilir hastameye goturmelisiniz diye